Acesta este tortul pe care Mariana Sarkany l-a pregatit in memoria fiicei ei. Solista ar fi trebuit sa implineasca 26 de ani, dar a fost ucisa intr-un incendiu. Cazul a socat toata Romania. "A mai trecut un an de durere si lacrimi" FOTO EXCLUSIV

Nicoleta Cengher, artista care a decedat in urma cu patru ani, in incendiul din restaurantul Beirut din Constanta ar fi implinit, la inceputul lunii ianuarie, 26 de ani.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Trecerea timpului nu a ajutat-o pe mama regretatei cantarete sa-si gaseasca alinarea, femeia suferind cumplit dupa fiica ei.

Mariana Sarkany merge in fiecare zi la locul de veci al Nicoletei si nu vrea sa accepte ca fata ei cuminte, muncitoare si sufletista a plecat in lumea celor drepti.

Pe 7 ianuarie, tanara ar fi trebuit sa implineasca frumoasa varsta de 26 de ani, iar cea care i-a dat viata si-a imaginat pentru cateva momente ca mostenitoarea ei este alaturi de ea. I-a comandat un tort spectaculos, cu ciocolata, ornat cu mesajul "Nico, 26 ani" si si-a petrecut ziua in camera fetei.

Citeste declaratia cutremuratoare a Marianei Sarkany si vezi ce tort a pregatit pe stirilekanald.ro 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate