Aceste trei zodii au un simț special. Nu ai cum să le înșeli chiar dacă ești foarte atent

Nativii acestor trei zodii posedă calități cu totul speciale. Deși par niște oameni obișnuiți, cei născuți sub aceste zemne zodiacale ascund în adâncul lor abilități care îi pot face pe mulți să creadă că ar poseda un al șaselea simț.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre


In articol:

Nativii născuți sub semnul zodiacal al Racului, Scorpionului și al Peștilor sunt speciali pentru că posedă o intuiție extraordinară, o sensibilitate aparte și o atenție la detalii care îi ajută să vadă în spatele aparențelor fără să dea greș.

Racii, Scorpionii și Peștii sunt mereu cu un pas în fața tuturor și văd lucruri care celorlalți le scapă. De asemenea, au o atenție deosebită la detalii și gesturi. Semnele de apă pot citi oamenii ca pe niște cărți deschise și miros falsitatea celor cu care intră în contact.

Intuitivi

Cele trei zodii de apă sunt foarte intuitive, au răbdare să analizeze totul, nu ratează nimic și știu precis să interpreteze gesturile, cuvintele, privirele pe care le întâlnesc.

De cele mai multe ori nu le este greu să ghicească intențiile cuiva. Tot ei sunt cei care pot remarca persoanele ipocrite și false.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, devastată! A luat sau nu coronavirus? „Mă ustură gâtul...” - evz.ro

Citeste si: Adevărul despre relația dintre Gabi Bădălău și Daniela Crudu! Amănuntele care răstoarnă toate scandalurile mondene ale anului

Citeste si: ATAC DUR! Bianca de la Puterea dragostei, pusă din nou la zid de Berna! ”Nu știu cum poate să existe un astfel de om ca ea, hain și viclean! Regret că am ales un șarpe! A stat doi ani în casă doar pentru bani!”

Citeste si: A răsărit Soarele pe strada Ralucăi Munte! Fosta concurentă Puterea Dragostei este într-o relație. Prima imagine cu ea și iubitul ei

Sensibili și empatici

Racii, Scorpionii și Peștii sunt cele mai sensibile zodii. Astfel că, latura emoțională este cea care predomină. Acești nativi sunt extrem de receptivi și de empatici și simt totul la o intensitate mai mare decât majoritatea. Pot percepe cu ușurință ce se ascunde în spatele unui cuvânt sau al unui gest subtil.

Deși intuiția lor nu dă greș aproape niciodată, se lasă păcăliți uneori, tocmai pentru că sunt atât de sentimentali. Preferă să pună iubirea înaintea rațiunii și să creadă ce li se spune, chiar dacă sunt conștienți că doar sunt minți frumos.

Misterioși

Cele trei semne de apă posedă o aură de mister. Sunt imposibil de citit și nu-și arată niciodată gândurile și emoțiile dacă nu doresc asta. Din această cauză, racii, scorpionii și peștii pot părea timizi și secretoși, însă au adesea nevoie să se retragă în singurătate și să analizeze totul în profunzime.

De asemenea, în multe rânduri sunt destul de pesimiști și obișnuiesc să complice lucrurile chiar dacă nu este cazul, dar mereu își doresc binele celor dragi.

 

Urmatorul articol
Citește și:

Gestul șocant al unui paznic de supermarket în plină pandemie! A adunat mai multe măști din coșul de gunoi pentru a le refolosi: „Le spăl...nu are nimic….”

A dat cărțile pe față! Andra Volos a spus ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și None în casa Puterea dragostei! ”Ne-am întâlnit!” EXCLUSIV

ATAC DUR! Bianca de la Puterea dragostei, pusă din nou la zid de Berna! ”Nu știu cum poate să existe un astfel de om ca ea, hain și viclean! Regret că am ales un șarpe! A stat...

Vloggerul Colo își anunță revenirea triumfală în online! Prima imagine publicată de Alexandru Bălan după 2 luni de control judiciar în ”scandalul minorelor”

Politica de tot râsul! Afișe aberante din campania electorală FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies