Vedete

Achizitie spectaculoasa pentru unchiul Denisei Manelista! Florin Peste si-a cumparat o superba limuzina, dupa ce cu un an inainte isi luase un Porsche de 100.000 de euro!

Florin Peste si-a achizitionat prin firma sa o masina de fabricatie germana.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Achizitie spectaculoasa pentru unchiul Denisei Manelista! Florin Peste si-a cumparat o superba limuzina, dupa ce cu un an inainte isi luase un Porsche de 100.000 de euro!
icon photo

Florin Peste si-a cumparat in toamna o limuzina BMW seria 5, pe care a luat-o in leasing prin firma sa din Dragasani, cea prin care isi deruleaza afacerile din domeniul muzicii. Masina valoreaza 19.900 de euro fara TVA, ceea ce inseamna ca pretul acesteia este de aproximativ 25.000 de euro. (vezi singura poza in care Denisa Manelista apare alaturi de iubitul ei)

Nu este singura masina a lui Florin Peste. La inmormantarea Denisei Manelista, acesta a sosit la bordul unui Porsche Panamera, pe care si l-a achizitionat in toamna lui 2016. „Dl Florin, mi se pare sau asta e Panamera din aia de 100000 de euro? Sa o stapiniti sanatos!”, i-a transmis un prieten.

A facut avere cu trupa "Fratii Peste"

Florin Peste si fratele sau, Nelut, au o sitiuatie finaciara solida. Ei detin un studio de inregistrari in Dragasani si au strans avere la sfarsitul anilor 80-inceputul anilor 90, cand au format trupa „Fratii Peste”. Ulterior, Florin Peste a lansat-o in lumea muzicii pe nepoata sa, Denisa Manelista, cei doi formnad un duet care a interpretat mai multe manele de succes.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune