Actiune fara precedent a politiei britanice! Au venit pana in Romania sa faca asta! O sa ajungem iar de rasul lumii! E jale ce se intampla!

Britanicii sunt disperati de invazia de romani din Anglia si sunt dispusi sa faca toate eforturile pentru a-i impiedica pe acestia sa mai vina la ei in tara.

novalue
Autor: C.I.P

Scotland Yard a decis sa trimita mai multi ofiteri de politie in Romania pentru a informa oamenii de aici la ce pericole se expun daca vor sa munceasca la negru in Marea Britanie.

Oamenii legii spun ca romanii s-au inmultit, iar in Londra, ei reprezinta 11% din populatia de straini. Mai mult, romanii care comit infractiuni sunt mai multi decat britanicii cu sapte procente. Acest lucru i-a alarmat pe englezi si nici nu vor sa mai auda de imigranti de la noi.Raziile politistilor au fost facute si in Londra, acolo unde in fata unui stadion de fotbal din nordul orasului au descoperit o tabara in care locuiau 400 de romani. Acestia erau toti din acelasi sat. Romanii sunt vazuti in Londra ca cersetori, hoti si muncitori la negru.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies