Activitatea pe care fetițele Gabrielei Cristea adoră să o facă împreună cu mama lor. Cu ce o ajută micuțele pe vedetă? "Victoria se echipează de fiecare dată"

Soția lui Tavi Clonda are un ajutor de nădejde în casă, când vine vorba de plantat.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt nedezlipiți de fiicele lor și încearcă să facă cât mai multe activități cu acestea, pentru ca micuțele să nu se plictisească.

Recent, prezentatoarea TV a dezvăluit că Iris și Victoria adoră să o ajute la grădinărit și chiar au și echipament special, atunci când vine vorba de plantat.

Citeste si: Cum a aflat Gabriela Cristea sexul copiilor ei? Vedeta a folosit o metodă surprinzătoare: "A ieșit că va fi fată"

Fetițele Gabrielei Cristea, pricepute la grădinărit

Gabriela Cristea recunoaște că încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de cele două fetițe ale ei, mai ales că acum stau mai puțin împreună, de când Iris și Victoria merg la grădiniță. Totuși, una dintre activitățile de care micuțele nu se plictisesc niciodată e grădinăritul, căci își ajută mama la plantat, ori de câte ori au ocazia: "Victoria se echipează de fiecare dată, vrea mănuși, are și mănși speciale de grădină, dar acum nu le-am mai pus și i-am pus mănușile de unică folosință.

Fiicele Gabrielei Cristea, ajutoare de nădejde pentru mama lor

Gabriela Cristea, activități cu fiicele ei

[Sursa foto: Captură tv]

Citeste si: Dubla crimă ce a îngrozit România. Au venit rezultatele ADN! Misterul se adânceşte FOTO, VIDEO- bzi.ro

Și-a pus și cizmele, că ea știe că atunci când ieșim afară punem cizmele de cauciuc. Am lăsat-o, ce să mai, unde era puțin noroi de la flori. A mai fost puțin noroi și de pe tălpile cizmulițelor.", a povestit Gabriela Cristea, în cadrul unei emisiuni TV.

Gabriela Cristea își implică fiicele în treburile casnice

Gabriela Cristea, activități cu fiicele ei

[Sursa foto: Captură tv]

"Eu cam în fiecare seară inventez câte o activitate pe care să o am cu ele"

Gabriela Cristea preferă să își implice fiicele în activitățile pe care le desfășoară acasă, pentru că astfel le trezește curiozitatea celor două pentru lucruri noi.

Citeste si: Ce face Tavi Clonda în fiecare seară, în timp ce Gabriela Cristea este la muncă: „Nu mă lasă niciodată...”

Astfel, Iris și Victoria devin ajutoare de nădejde pentru mama lor, care reușește să petreacă timp cu ele, în timp ce rezolvă treburile casnice: "A vrut și Iris să pună pământ în ghiveci, pentru că și ea trebuia

să facă tot ce facem noi. Mi se pare foarte drăguț că facem toate acțiunile astea împreună, pentru că eu cam în fiecare seară inventez câte o activitate pe care să o am cu ele.", a mai adăugat Gabriela Cristea, în cadrul aceleiași emisiuni TV.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies