Actorii din 'Game of Thrones' castiga o avere! Uite cate sute de mii castiga pe episod

Actorii principali din serialul "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" au primit o mărire de salariu considerabilă din partea producătorilor show-ului TV şi vor fi plătiţi cu 300.000 de dolari pe episod, informează contactmusic.com.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereCinci dintre protagoniştii acestui serial de succes - Peter Dinklage, Kit Harington, Lena Headey, Emilia Clarke şi Nikolaj Coster-Waldau - au demarat o serie de negocieri cu producătorii, de la care au obţinut această mărire consistentă a onorariilor. De asemenea, ei au acceptat să îşi prelungească contractele şi să joace inclusiv în al şaptelea sezon al show-ului.

Potrivit site-ului Deadline.com, negocierile s-au purtat individual, iar primii care au semnat noile contracte au fost Kit Harington, Lena Headey şi Emilia Clarke, interpreţii personajelor Jon Snow, Cersei Lannister şi Daenerys Targaryen. La puţin timp după aceea, noile contracte au fost semnate şi de Peter Dinklage şi Nikolaj Coster-Waldau, care îi interpretează pe cei doi fraţi ai reginei Cersei, Tyrion şi Jaime Lannister.

Se pare că producătorii serialului "Urzeala tronurilor" folosesc un sistem de remunerare stratificat, pe "clase" de actori. Cei cinci actori enumeraţi mai sus fac parte din "clasa A", rezervată interpreţilor rolurilor principale.

Pe lista actorilor care au beneficiat de o creştere salarială s-au aflat şi actorii din "clasa B", precum Maisie Williams şi Sophie Turner, care le interpretează pe surorile Arya şi Sansa Stark, dar şi Natalie Dormer, care o portretizează pe micul ecran pe ambiţioasa Margaery Tyrell.

fara descriereÎn ciuda faptul că toţi actorii enumeraţi şi-au prelungit contractele pentru cel de-al şaptelea sezon al show-ului "Urzeala tronurilor" - pentru care se filmează în această perioadă cel de-al cincilea sezon -, nu există nicio garanţie că producătorii vor avea nevoie de ei atât de mult timp, întrucât personajele lor ar putea fi "ucise" în orice moment.

Scriitorul american George R.R. Martin este celebru pentru faptul că îşi ucide multe dintre personajele principale în cadrul unor scene violente şi nu a finalizat deocamdată seria de romane pe baza cărora este realizat serialul "Game of Thrones".

"Urzeala tronurilor" a devenit recent serialul vizionat de cel mai mare număr de telespectatori din istoria postului HBO, depăşind precedentul record, deţinut de "Clanul Soprano".

Inspirat din seria de romane "Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire", de George R. R. Martin, serialul "Urzeala tronurilor", o producţie originală a postului HBO, are o acţiune amplasată într-un regat fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din "Urzeala tronurilor", difuzat de HBO România.

George R. R. Martin a început să lucreze la această serie în 1991, primul volum fiind publicat în 1996. Planificată iniţial ca trilogie, seria cuprinde până în prezent cinci romane publicate şi încă două aflate în stadiul de proiect. Romanele din această serie au fost traduse în peste 20 de limbi şi s-au vândut în peste 15 milioane de exemplare pe plan mondial.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate