Actorii Gabriel Fatu, Adriana Trandafir si Adrian Paduraru, luati la misto de directorul teatrului din Piatra Neamt! Trupa a trebuit sa achite toate cheltuielile unui spectacol, desi organizatorii isi asumasera aceasta sarcina!

Actorul Gabriel Fatu s-a suparat ca a trebuit sa achite chiria salii in care a jucat o piesa de teatru.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereGabriel Fatu, care a devenit cunoscut datorita farselor prin telefon pe care le facea la OTV, a fost pacalit, la randul sau, zilele trecute. Aflat in turneu prin tara cu piesa de teatru “Ma mut la…tata?”, alaturi de actori ca Adriana Trandafir, Andreas Petrescu si Adrian Paduraru, Fatu a ajuns la Piatra-Neamt, unde a avut probleme cu directorul teatrului.

“Aseara am jucat “Ma mut la....tata?”, la Piatra-Neamt. Minunat teatru, extraordinar public, personal tehnic de exceptie. Aveam senzatia ca totul va fi perfect. Dar uitasem un mic detaliu: directorul teatrului. Liviu Timus! A preferat sa fie un actor anonim, cand putea sa fie campion la atletism... atat de tare fuge de raspundere!”, a spus Fatu, care a dezvaluit si motivul neintelegerii: fara descriere“Am stabilit de la Bucuresti si ne-a garantat ca iubeste publicul din Piatra-Neamt, caruia doreste sa-i ofere un spectacol de exceptie si se va implica direct, in sensul ca ne va asigura toate conditiile pe care le dorim. Ni s-a spus ca toate cheltuielile vor fi platite. Asa a fost! Ne-am platit toate cheltuielile. Dupa spectacol am primit factura de la Teatru, sa platim chiria salii. Ceea ce ar fi foarte normal, as zice, cu exceptia cazului in care directorul iti garanteaza ca nu se va intampla. Una peste alta le platim pe toate... pentru ca, in viata, totul se plateste! Ne-am fi dorit insa o discutie barbateasca cu acest domn care conduce teatrul. Fata in fata ori macar la telefon. Nu apare la Teatru, nu raspunde la telefon, parca ar fi disparut. Banuiesc ca e la pat. Ne pare rau. Intelegem. E greu sa stai in picioare fara sa ai coloana vertebrala”. fara descriereDirectorul Liviu Timus

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate