Actorul american Sid Haig a murit! Avea 80 de ani

După mai bine de două săptămâni petrecute în spital, actorul american Sid Haig a murit, la vârsta de 80 de ani.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Actorul american Sid Haig a încetat din viață la vârsta de 80 de ani. Era cunoscut pentru rolurile lui în filme de groază, cum ar fi “Casa celor o mie de cadavre/ House of 1000 Corpses” și “Kill Bill: Volumul 2”.

fara descriere

Artistul a decedat sâmbătă, 2 septembrie. Tragedia a fost confirmată chiar de soția lui Sid Haig, Susan Oberg. „Sâmbătă, pe 21 septembrie, cealaltă jumătate a sufletului meu a trecut de pe acest tărâm, pe un altul. S-a întors, ca o stea luminoasă, în Univers. A fost și va fi mereu îngerul meu, cel mai bun prieten al meu. Și-a adorat familia, prietenii și fanii. Pentru toți, moartea lui reprezintă un șoc. Noi, familia, cerem ca intimitatea și perioada de doliu să fie respectate“, a scris Susan Oberg, pe Instagram.

Citeste si: Cazul Dâmbovița se complică. O altă minoră a dispărut în ziua sosirii olandezului în România!

fara descriere

Fanii lui Sid Haig sunt în doliu

Pe pagina lui Sid Haig, fanii au transmis mii de mesaje de condoleanțe. „Ne vei lipsi. Sunt recunoscutătoare că te-am întâlnit. Erai extrem de talentat. Le doresc multă putere membrilor familiei tale”, „Un adevărat războinic și un suflet extrem de generos. Îți vom simți lipsa””, sunt două dintre mesajele care au apărut pe pagina actorului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate