Actorul Bill Cosby este acuzat de viol

Actorul şi producătorul Bill Cosby, în vârstă de 77 de ani, protagonistul unei emisiuni TV foarte populare în Statele Unite în anii '80 şi '90, nu va răspunde "vechilor acuzaţii fără fundament" de viol şi agresiuni sexuale, pe care le-ar fi comis timp de mulţi ani, a precizat avocatul său, duminică.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereBill Cosby, protagonistul sitcomului "The Cosby Show", acuzat în ultimele săptămâni de viol şi agresiune sexuală, a refuzat să răspundă acestor acuzaţii sâmbătă, atunci când a fost invitat să participe la o emisiune - care avea o cu totul altă temă - difuzată de radioul public american, National Public Radio (NPR).

Duminică, într-o declaraţie publicată pe site-ul actorului, avocatul său, John P. Schmitt, a spus că artistul nu va răspunde acestui val de acuzaţii din ultima vreme.

"Pe parcursul ultimelor săptămâni, acuzaţii vechi de un deceniu şi lipsite de fundament au revenit la suprafaţă contra lui Bill Cosby", precizează comunicatul emis de avocatul său.

"Faptul că ele sunt repetate nu le face să devină adevărate. Bill Cosby nu are intenţia de a le oferi valoare răspunzându-le", a spus avocatul, adăugând că artistul american "mulţumeşte fanilor pentru sprijinul acordat".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate