Actorul Brian Turk din Beverly Hills 902010 a murit! Avea doar 49 de ani

Actorul Brian Turk a murit. În urmă cu mai bine de un an el afalse că era bolnav de cancer.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Actorul american Brian Turk a murit la vârsta de 49 de ani, după ce a luptat timp de mai bine de un an cu o luptă nemiloasă, cancer. Actorul era cunoscut pentru rolurile pe care le-a jucat în serialele Beverly Hills 90210, Carnivale, ER și Boy Meets World.

Brian Turk a jucat și în American Pie 2, Crocodile Dundee in Los Angeles și The Lost World: Jurassic Park.

În urma lui au rămas o soție distrusă de durere și copilul de doar opt ani pe care îl avea cu ea.

O strângere de fonduri a fost organizată pentru familia celebrului actor, atunci când medicii au dezvăluit faptul că boala se agravase. 

Citeste si: Andra de la Puterea Dragostei face videochat? Imaginile deocheate au făcut înconjurul internetului! Bogdan Mocanu o să ia foc dacă o vede pe iubita lui așa

Citeste si: Carmen de la Sălciua, criticată dur pe internet! Și-a pozat picioarele, iar urmăritorii au reacționat: „Dacă tai unghiile...”

Citeste si: Andreea Bălan și George Burcea au avut o nuntă de basm! Iată, însă, ce gafă uriașă a făcut una dintre prietenele cele mai bune ale artistei

„În urmă cu un an, prietenul nostru drag, Brian Turk, a fost diagnosticat cu cancer. Find o persoană altruistă, a încercat să nu vorbească despre drama prin caretrecea, pentru a nu-i îngrijora pe cei care țineau la el.

Din păcate, boala a devenit terminală.

Brian a avut un impact pozitiv asupra noastră, a tuturor și ne-a jutat tot timpul atunci când am avut nevoie”, este mesajul pe care l-au scris apropiații în anunțul pentru strângerea de fonduri de acum câteva luni.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate