Actorul care zâmbește în filme, dar are inima sfâșiată de durere! Fiica și soția i-au murit de cancer

Pierce Brosnan, ”James Bond”, are inima frântă. Detalii neștiute din viața actorului.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Pierce Brosnan, ”James Bond”, are inima frântă. Detalii neștiute din viața actorului.

Pierce Brosnan, actorul care l-a interpretat pe ”James Bond”, în vârstă de 66 de ani, a trecut printr-o dramă greu de digerat. Bărbatul a rămăs fără familie, după ce soția lui, dar și fiica au murit de cancer.

”Agentul 007” a scris istorie, dar puțini știu prin câte probleme și obstacole a trecut actorul Pierce Brosnan în viața personală. Fiul lui cel mare, Chris Borsnan, trăiește pe străzi și se droghează, renunțând la cariera de succes pe care ar fi putut să o aibă în lumea cinematografică. Fiul lui fuese chiar asistent de regiue la filmele care l-au făcut celebru pe Pierce Brosnan, însă în anul 1999 a ales dependența drogurilor, în locul carierei.

Citeste si: Armaghedonul va pustii Europa. Profeția clarvăzătoarei care a anticipat războiele mondiale - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Daniel de la Puterea Dragostei și-a făcut iubită? Cum arată tânăra care i-a furat inima. Plușica o să fie geloasă

Citeste si: Bogdan Mocanu și Jador ar fi trebuit să facă astăzi actele pentru viză! Surpriza neplăcută de care au avut parte: "Pe bune?!"

Citeste si: O vedetă care abia a născut a făcut un gest îngrijorător! A început să-și numere firele de păr de pe picioare, pentru a-și lua gândul de la boala de care suferă

Actrița Cassandra Harris, prima lui soție, a murit de cancer. Erau căsătoriți de 11 ani, iar la vârsta de 43 de ani s-a stins din viață. În urmă cu șase ani, bărbatul a suferit și mai tare, căci unica lui fiică a fost răpusă de cancerul ovarian. Charlotte fusese adoptată din timpul mariajului cu actrița Cassandra Harris.

”Melancolia mă pândeşte la orice pas. (…) Să priveşti pe cineva iubit cum este consumat de această boală cumplită, această suferinţă îşi pune, indubitabil, amprenta pe psihicul tău”, spunea el atunci. Pierce Brosnan este acum căsătorit cu Keely Shaye Smith încă din anul 2001, care i-a dăruit doi băieţi. Chiar și-așa, nu va uita niciodată prin ce clipe negre a trecut.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Reguli de Sărbători! Câte persoane se pot întâlni? Ce se va interzice în totalitate

Singura artistă care a reușit să învingă maneliștii pe trending Youtube! Cu ce piesă a dat lovitura: nu cântă manele niciodată

Ana Morodan, destăinuiri despre viața intimă: „E mai în vârstă decât mine cu 11 ani”

Cutremur de 6.4 grade! A avut peste 100 de replici. SUA a fost terorizată!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies