Actorul Danny Aiello a murit la vârsta de 86 de ani

Actorul Danny Aiello, cunoscut pentru roluri din filme ca „Do the Right Thing”, pentru care a primit şi o nominalizare la Oscar, şi „Moonstruck”, a murit la vârsta de 86 de ani, anunţă presa americană.

Distribuie pe:

Autor: R.B.

fara descriere

Actor de teatru şi film, cu o carieră de peste 50 de ani, Aiello a murit într-un centru medical din New Jersey, a anunţat agentul lui vineri.

Actorul Danny Aiello a murit la vârsta de 86 de ani

El se afla sub tratament pentru o afecţiune recentă. Aiello a murit joi, potrivit prietenului lui Joseph Amiel, citat de The Hollywood Reporter. Este celebru pentru rolurile din lungmetrajele „Do the Right Thing” al lui Spike Lee şi „The Purple Rose of Cairo” al lui Woody Allen, „Moonstruck” al lui Normal Jewison şi „Prêt-à-Porter” al lui Robert Altman, în „The Godfather: Part II” al lui Francis Ford Coppola, unde a avut un rol mic.

Citeste si: Sfârșit tragic! O femeie din Capitală a fost ucisă de mașina de gunoi

Citeste si: Tudor a fost găsit mort pe o stradă din Italia, după ce a înghețat pe timpul nopții! Ultimele cuvinte înainte de a muri: „Cândva mă voi întoarce acasă, în țara mea”

Citeste si: Doliu în muzica populară! Cântăreața Elena Ionescu Cojocaru a murit

A jucat în peste 100 de filme, inclusiv sub îndrumarea lui Sergio Leone, în „Once Upon a Time in America”. El a lucrat pentru Greyhound timp de un deceniu, înainte de a debuta pe Broadway, la vârsta de 35 de ani. Nu a luat niciodată lecţii de actorie, făcea parte dintr-o familie cu şase copii din New York. S-a născut pe 20 iunie 1933 şi a fost crescut mai mult de mama lui.

 

S-a înrolat în armată, la vârsta de 17 ani, renunţând la liceu, iar primul loc de muncă, obţinut în 1957, a fost la Greyhound. Cartea sa de memorii, „I Only Know Who I Am When I Am Somebody Else”, a fost publicată în 2014. Era căsătorit de şase decenii cu Sandy, cu care a avut patru copii.

sursa foto: Profi Media Images

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate