Actorul Eugen Cristea, operat de urgenţă. Primele declaraţii după intervenţie

Actorul Eugen Cristea a fost operat la ochi de cataractă. Bărbatul a oferit primele declaraţii, după intervenţia chirurgicală.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Actorul şi regizorul Eugen Cristea a fost operat la ochi de cataractă, apoi şi-a făcut apariţia la un eveniment. Actorul s-a afişat în public cu ochiul bandajat şi a mărturisit că se simte bine, după operaţie.

”Nu e o operaţie grea cea de cataractă şi se pare că am făcut-o chiar la timp. Mă prezint în aceste condiţii pentru că vin aproape direct de la spital, dar nu puteam să lipsesc pentru că eu mai cred încă foarte tare în prietenie şi am vrut să fiu si de aceasta data, şi cu aceasta ocazie, alături de Marina. (...) Totul este în ordine... am fost unul dintre puţinii curajoşi, am facut opratia la diferenţă de o lună, prima data la ochiul drept şi apoi la ochiul stâng. Este vorba despre o operaţie de cataractă care nu are nicio legătură cu regimul meu strict de viaţă şi sănătos, şi aşa cum mi-a spus colectivul de medici”, a spus Eugen Cristea pentru o emisiune tv.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate