Vedete

Actorul Florin Zamfirescu este revoltat ca noua lege obliga inhumarea mortilor in 36 de ore: "Prevad o vajaiala de furgonete mortuare prin toata tara mergand spre cimitir, cu ochii pe ceas. Nu vom mai avea parte nici de priveghi”

Florin Zamfirescu crede ca noua lege cu privire la inmormantari va crea haos.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Potrivit unei hotarari recente de Guvern, mortul trebuie dus la groapa in decurs de 36 de ore de cand s-a stabilit decesul. In caz contrar, rudele pot primi amenzi cuprinse intre 500 si 10.000 de lei. Totodata, prevederea stabileste exact cum se transporta defunctul, cum este imbalsamat, inhumat, incinerat, dar si deshumat. Actorul Florin Zamfirescu, celebru pentru luarile sale de pozitie, nu putea ignora subiectul. (vezi ce spune Florin Zamfirescu despre Cristian Pomohaci). 

„Biserica si credinţa sunt terfelite prin metoda infiltrării patologiei ca normalitate. Acum ne raman 36 de ore ca să ne debarasăm de cei care mor! Dacă un om (tânăr sau bătrân) moare dimineata, până maine seară el trebuie să dispară, ars sau îngropat, altfel ne pasc amenzi colosale. Asta înseamnă cele 36 de ore!Nu contează că acesta îşi are cimitirul familiei intr-o localitate îndepărtată! Nu contează că moare in accident. Până să se dezmeticească ai lui... el dispare. Nu contează că are rude care doresc să-l conducă pe ultimul drum!”, a postat Zamfirescu.

"Nu contează că sărmanul moare in vinerea Pastelui, de Crăciun sau de ziua Republicii. Va fi îngropat fără popă, sau printre defilări. Nu contează nimic!  Prevăd o vâjâială de furgonete mortuare prin toată tara si cohorte bezmetice mergând spre cimitir, cu ochii pe ceas... Ce nebunie ar mai fi fost la înmormântarea reginei Ana, dar vom vedea ce va fi cu Regele Mihai...Cei 17% din votanţii români, ne-au procopsit cu niste aleşi rupţi de orice realitate, de omenie si cuviinţă. Parlament, guvern, o apă si un pământ. Tara se scufundă rapid si noi suportăm îngrădiri draconice, doar-doar o vom lua razna si vom pleca dracului de aici...”, a mai scris Zamfirescu.

„S-au ocupat de câinii de la stână, de fumat, acum a venit rândul morţilor. Hotii si bătăuşii ne civilizează. Ne vor cuminţi si ascultători. Nu vom mai avea parte nici de priveghi. Sau vom participa prin iPhone si vom râde ca la Săpânţa. Desigur, morţii îi pot vota. Pe ei, tot pe ei care se rotesc la conducere din patru in patru ani, intr-un cerc bine închis. Suntem un popor laş si umil. Suntem sclavii propriei noastre prostii si ne meritam soarta! Fugim in genunchi pe sub graniţe sau aşteptăm cu teamă un sfârşit după care să dispărem fără onoare si fără urmă!”, a incheiat actorul.

Galerie foto