Actorul Michael Sleggs a murit la numai 33 de ani: „Ești unul la un milion...”

Doliu uriaș în lumea filmului. Un cunoscut actor s-a stins din viață la 33 de ani.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

Lumea filmului este din nou în doliu. La o lună după ce a anunțat că zilele îi sunt numărate, actorul Michael Sleggs a încetat din viață, la numai 33 de ani.


In articol:

Actorul care a devenit cunoscut datorită rolului Michael „Slugs” Slugette în comedia BBC 3 „This Country”, a dezvăluit la începutul lunii iunie că zilele îi sunt numărate, așa că își va petrece ultimele zile din viață acasă, înconjurat de către cei dragi.

Citeste si: Radu Mazăre, căsătorie în închisoare. Mesajul fiului lui Radu Mazăre în ziua în care tatăl lui se căsătorește cu Roxana

Citeste si: Shakira, devastată după moartea lui: "Ai plecat pentru totdeauna..."

Citeste si: S-a aflat cine este fiul secret al lui Julio Iglesias! Testele ADN au confirmat

Vestea morții a fost dată de echipa de la WTAF A This Country Podcast, pe Twitter.

„Suntem devastați. Prietenul nostru, legenda Michael Sleggs, a murit azi-noapte. RIP Michael. Ești unul la un milion”, a fost anunțul colegilor.

Iată ce a scris Michael pe pagina sa, atunci când a aflat că zilele îi sunt numărate.

Bună prieteni, după cum mulți probabil știți am petrecut mult timp în spital în ultimele luni. Această ultimă dată mi s-a spus că ajung la sfârșit și nu rămân fără opțiuni așa că m-au trimis acasă în îngrijire paliativă pentru a-mi petrece ultimele zile acasă. Nu mi s-a spus exact cât mai am de trăit dar deteriorarea s-a produs rapid.

Am dormit mult și aproape am intrat în comă zilele trecute după ce am luat din greșeală o supradoză de morfină. Oricum, după cum vă imaginați acesta nu este modul ideal în care mi-am dorit să se întâmple lucrurile iar familia mea se luptă cu durerea.

Vreau doar să vă spun că îi iubesc pe toți cei care citesc acest status atât de mult, toți ați fost uimitori, buni, persoane cu suflet mare care mi-au atins viața în moduri atât de unice și incredibile. Îmi cer scuze că acest status este atât de mare dar nu toată lumea are oportunitatea de a spune adio, așa că suportați-mă.

Actorul i-a îndemnat pe fani să îi cunoască pe Iisus

Dacă vă întrebați de ce nu par speriat de această situație. Inițial am fost, dar, cum se întâmplă de obicei pe timp de criză, m-am întors la Dumnezeu și la credința creștină. Citesc zilnic Biblia, ascult cântece creștine și predici și mi-au schimbat total gândirea spre pace și recunoștință.

Băieți, indiferent de problemele medicale, am fost binecuvântat cu cea mai bună viață și cei mai buni prieteni și în afară de faptul că nu am urmat căile lui Dumnezeu mai devreme nu am niciun regret.

Dacă încă nu îl cunoașteți de Iisus, singura mea speranță este să ajungeți să Îl cunoașteți înainte să ajungeți în starea mea. Vă va zgudui lumea în cel mai bun mod posibil” a spus actorul pe pagina sa de socializare.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate