Actorul Mihai Calin a fost sanctionat cu "avertisment scris" de catre directorul Teatrului National, Ion Caramitru! Scandalul a pornit de la cateva replici in plus

Actorul Mihai Calin este in conflict cu seful sau de la Teatrul National Bucuresti, Ion Caramitru.

Autor: Matei Vaihan

Intre managerul Teatrului National Bucuresti, Ion Caramitru, si actorul Mihai Calin, angajat al institutiei, a izbucnit un scandal dezvaluit de jurnalista Simona Tache pe blogul ei. Aceasta a prezentat o hartie oficiala cu semnatura lui Caramitru prin care Mihai Calin e „sanctionat cu avertisment scris” pentru ca, iu timpul reprezentatiei piesei „Furtuna”, jucata in limba romana la un festival din Salonic, pe 5 iulie, a inceput sa improvizeze, spunand niste replici in limba engleza care nu erau in scenariu.

Citeste si: Sotia lui Ion Caramitru a primit o adevarata avere de la tatal ei ca sa aiba grija de el la batranete! Michaela a trecut in acte oficiale faptul ca se ocupa de parintele ei de 92 de ani

Cum Mihai Calin a repetat figura si in spectacolul din ziua urmatoare, desi Caramitru il avertizase, acesta din urma a decis sa-l sanctioneze. Intrebat care era replica in engleza pe care a rostit-o in timpul piesei, Mihai Calin a explicat:  „Erau multe. Mici dialoguri cu publicul. Dar cireaşa de pe tort a fost „This motherfucker hates the smockers”. De fapt, i s-a spus, ca n-a auzit-o şi a luat-o personal.

Asta, pe fondul unor luări de poziţie pe care le-am avut prin şedinţe. E doar un pretext. Regizorul l-a rugat sa nu mă sancţioneze dar The manager a uitat sa menţioneze asta”. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies