Vedete

Actorul Nazif Mujic, descoperit mort în locuinţa lui!

Lumea internaţională a filmului este în doliu după ce actorul Nazif Mujic, care a obţinut trofeul Ursul de Argint la Festivalul de Film de la Berlin, s-a stins din viaţă la vârsta de 48 de ani, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Actorul Nazif Mujic, descoperit mort în locuinţa lui!icon photo
 
Conform informaţiilor furnizate de fratele lui, Suljo Mujic, trupul neînsufleţit al lui Nazif Mujic a fost descoperit duminică dimineaţă, în casa sa din Svatovac, un sat din nordul Bosniei.
 
"Am fost împreună ieri, era bine, iar în această dimineaţă am fost sunat să mi se spună că a murit", a indicat Suljo Mujic pentru AFP. Înmormântarea va avea loc probabil miercuri, a adăugat el.
 
Sănătatea actorului avusese de suferit în ultimul timp, a explicat fratele său. "Era foarte îngrijorat din cauza situaţiei sale materiale. În ianuarie, a încercat să găsească soluţii în Germania, dar s-a întors", a povestit acesta.
În 2017, Nazif Mujic şi-a vândut Ursul de argint şefului unui bar local pentru suma de 4.000 de euro, deoarece nu mai putea să îşi hrănească familia. "Am vândut mai întâi o maşină veche, apoi câteva obiecte personale şi apoi a venit rândul Ursului", declarase el pentru AFP. El fusese premiat cu acest trofeu în 2013, pentru rolul interpetat în "An Episode in the Life of an Iron Picker", în regia lui Danis Tanovic.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune