Actrița Crina Matei, păcălită de un bărbat: ”. Il rog si pe aceasta cale sa-si plateasca datoria! Fac apel la cei ce au fost înșelați de acest domn!”

Crina Matei a publicat fotografia unui bărbat despre care susține că a lăsat multe datorii în urmă.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

La 46 de ani, actrița și cântăreața Crina Matei arată foarte bine, primind aprecieri la fiecare spectacol pe care îl sustine pe scenă. Recent, frumoasa blondă - care se implică de multe ori în acțiuni de caritate - a postat un mesaj prin care își avertiza amicii cu privire la anumite practici ale unui bărbat care nu și-ar fi achitat diverse datorii față de terți. 

Citeste si: Scandal la nivel înalt! O vedetă de la noi o demolează pe Andreea Raicu, de nerecunoscut pe coperta unei reviste: ”Se doreşte a fi Andreea Raicu!”

Citeste si: Crina Matei a dat marea veste: "Mi-am facut botox!"

”Din pacate, revin cu atentionarea in ceea ce-l priveste pe domnul din imagine. Il rog si pe aceasta cale sa-si plateasca datoria pe care nu a onorat-o si din cauza careia mai multi copii au fost prejudiciati la finalul anului trecut. Fac apel la cei ce au fost pacaliti de acest domn, sa-mi trimita in continuare marturiile lor dovedibile. Le multumesc celor ce au facut-o deja. Iar voua, celorlalti, va rog sa fiti vigilenti cu domnia sa. Se numeste Cristi C.. Contractele pe care pretinde ca le are cu anumite hoteluri sunt incheiate sau inxistente. Asadar, ATENTIE!”, a notat scandalizată Crina Matei. 

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate