Actrita de telenovele a fost eliminata de la Exatlon Columbia! Johanna a facut ravagii si in randul telespectatorilor romani

Johanna Fadul, o actrita de telenovele, a fost concurenta la Exatlon Columbia, ea fiind eliminata insa la scurt timp dupa meciul cu Romania.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Johanna Fadul, a actrita de 32 de ani, a facut ravagii intr-o telenovela de mare succes: „Fara sani nu exista paradis 2”. Johanna joaca rolul Danielei Beltran, fiica lui Macial intr-un sequel a seriei clasice si s-a alaturat productiei in 2017. Numele oficial al noii serii este „Fara sani exista paradis”.

Aparitia ei in celebra telenovela despre operatii estetice, prostitutie si trafic de droguri (subiecte extrem de actuale in America Latina) a transformat-o pe Johanna intr-o adevarata bomba sexy.

Johanna a decis sa participe la Exatlon Columbia, show ce se afla abia la inceput, insa a si fost eliminata dupa cateva saptamani. S-a intamplat la scurt timp dupa meciul Exatlon dintre Romania si Columbia, unde actrita de telenovele a fost doar prezenta, ea nefiind aleasa pentru a se intrece cu romanii.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate