Actrita Dorina Chiriac, dezamagita de spectatori: "Asta e secventa pe care au sunat azi trei telefoane deodata in sala la "Imblanzirea Scorpiei". Trei. Deodata. Adica exact cand scorpia e imblanzita!"

Actrita Dorina Chiriac este revoltata pe spectatorii care nu-si inchid telefoanele la piesele de teatru.

Autor: Matei Vaihan

Dorina Chiriac, fosta partenera de viata a lui Florin Piersic jr, a jucat zilele trecute pe scena Teatrului de Comedie in piesa „Imblanzirea Scorpiei”. La un moment dat, in timpul unui dialog cu actorul Alex Bogdan, dn sala s-au auzit nu mai putin de trei telefoane care sunau. "Asta e secvenţa pe care au sunat azi trei telefoane deodată în sală la Îmblânzirea Scorpiei. Trei. Deodată.

Adică exact când scorpia e îmblânzită. Petruchio îşi cântă iubirea sincer ca ultimă armă în îmblânzire. scorpia cedează descoperind iubire. emoţie. muzică. plus alte trei muzici diferite de telefon. din sală. încordare. iritare. dar nu ne putem opri. am rupe tot ce-am construit până acum. partenerii se proptesc unul în ochii celuilalt şi se prefac că există iubire care nu aude. asimilează muzicile telefoanelor in muzica lor. trei spectatori se prefac că telefoanele lor nu sună. ceilalţi spectatori se prefac că trei dintre ei sunt absenţi. toate cele trei telefoane continuă să sune de parcă numai noi doi le-auzim. un moment ca ăsta degradează starea actorului pentru multe minute de obicei. Petruchio şi Katharina nu se opresc, pretind că sunetul continuu al telefoanelor e tăcerea pe care trec îngeri. phiu. s-au oprit. cut. aproape final. cei doi uniţi în sfârşit. după lung drum, ajung la ultima scenă”, a comentat Dorina, care a relatat cum a decurs apoi dialogul celor doua personaje de pe scena, Katharina si Petruchio.

"Katharina: Hai să vedem finalul poveştii.

Petruchio: Stai. Mai întâi sărută-mă. Katharina: Aici? Mi-e ruşine. Petruchio: Ţi-e ruşine de mine? Katharina: Nu. Mi-e ruşine de ei. (arată publicul) Petruchio (publicului): Vă rog să închideţi ochii. (bineînţeles că nimeni nu face asta. ne bazăm pe asta de fapt. publicul râde). Petruchio: Vă rog să închideţi ochii. O ia brusc pe Katharina in braţe.  Închideţi ochii. o sărută. Închideţi ochii şi telefoanele. mai adaugă el, dar asta e rostită deja la mine pe gură şi se pierde sub aplauzele celor care se mai bucură in zilele noastre că el si ea în sfârşit se sărută.
actorii râd gură pe gură. cut. noapte bună. închideţi ochii. şi telefoanele. cut”,
si-a incheiat povestirea Dorina. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

FOTO! Transformare spectaculoasa a fostei iubite a lui Florin Piersic Jr! Dorina Chiriac s-a facut blonda, iar amicii ei sunt uluiti!

Ce fetita frumoasa au Florin Piersic Jr si actrita Dorina Chiriac! Sonia are 10 ani si seamana perfect cu mamica ei! 

Dorina Chiriac, despre relatiile pe care le-a avut cu doi dintre cei mai ravniti barbati de la noi: Tudor Chirila si Florin Piersic Jr! “Tudor era salbatic”

Dana Budeanu, declarații halucinante la adresa lui Nicușor Dan: „Bucureștiul este condus de șobolanii de la USR”

Alertă totală la granița cu România! Vladimir Putin tocmai a făcut o DECLARAȚIE DE RĂZBOI

SCANDAL IMENS! Cine este femeia pentru care Laurențiu Reghecamf divorțează de Anamaria Prodan? Ea este motivul real al separării. Este BOMBA ANULUI

Varianta Delta a coronavirusului explodează în Europa. A doua doză de vaccin este crucială

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies