Actrita Georgiana Saizescu, nasita la nunta de Magda Catone si de Serban Ionescu: "Ne spuneau mereu sa ne iubim!"

In urma cu 7 ani, Serban Ionescu si Magda Catone, isi insoteau spre altar ultima pereche de fini: actorii Catalin (n.r. fiul regizorului Geo Saizescu) si Georgiana Saizescu. Le-au devenit parinti spirituali insa, din pacare, ceea ce trebuia sa fie un exemplu pentru proaspetii insuratei s-a transformat in pulbere…

Distribuie pe:

fara descriereCatalin si Georgiana (centru) au avut la nunta doua perechi de nasi: pe Serban Ionescu si pe Magda Catone, dar si pe Oreste Teodorescu alaturi de sotia luiIndurerata de moartea lui Serban, Georgiana, fina maerstului, a marturisit pentru WOWbiz.ro: "Pe Magda Catone si Serban Ionescu i-am cunoscut atunci cand am jucat in filmul "Pacala se intoarce".  Eu am interpretat rolul de fiica, iar Magda imi era mama. Asa s-a legat  o relatie aproiata intre noi si m-am bucurat enorm cand, ceva timp mai tarziu, ea, alaturi de sotul ei, au acceptat sa ma cunune".

fara descriereSerban (stanga), privindu-si satisfacut finiifara descriereSerban alaturi de Georgiana, inainte sa intre la starea civilaTanara actrita Georgiana Saizescu isi aminteste acum cu mare drag de "nasul Serban": "Era sufletul petrecerii, eclipsa tot in jur. Din pacate, in ultimii ani, au fost tarati intr-un scandal care nu avea nici o legatura cu oamenii minunati care erau ei, cu adevarat . Lumea judeca din exterior dar, doar cei care le-au fost apropiati, prietenii de familie ori rudele stiu cum au evoluat, de fapt, lucrurile intre ei. Eu una sunt fericita ca i-am cunoscut impreuna, si ca i-am admirat pentru ca i-am simtit ca se iubeau cu adevarat".

fara descriereActorii Georgiana si Catalin SaizescuArtista si-a mai amintit ca, atunci cand au devenit parinti spirituali ai ei si ai sotului ei, Magda si Serban i-au indrumat si i-au sfatuit sa se iubeasca si sa aiba grija de relatia lor! "Eu sunt mai mica de ani si nu am dreptul sa judec ce s-a intamplat in ultima perioada. Pot spune un singur lucru: pentru mine ei au ramas parintii spirituali si am sa le urmez intotdeauna sfatul".

fara descriereImediat dupa casatorie, cei doi au adus pe lume o splendoare de fetita (fotografia a fost realizata in 2006)

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate