Actriţa indiană Aishwarya Rai Bachchan şi fiica ei au fost diagnosticate cu Covid-19

Actriţa de la Bollywood Aishwarya Rai Bachchan a fost diagnosticată cu coronavirus duminică, la o zi după socrul ei, actorul Amitabh Bachchan, şi soţul, actorul Abhishek, care au fost spitalizaţi pentru Covid-19. De asemenea, fiica actriţei, în vârstă de 8 ani, este bolnavă, notează Reuters.

Distribuie pe:

Autor: A.N.C

Actriţa indiană Aishwarya Rai Bachchan a fost diagnosticata cu Covid

Ministrul Sănătăţii al statului Maharashtra, Rajesh Tope, a scris într-un mesaj pe Twitter că Aishwarya şi fiica sa, în vârstă de 8 ani, au fost diagnosticate pozitiv cu virusul care cauzează boala Covid-19.

Nu este clar dacă cele două au fost internate în spital, la fel ca Amitabh şi Abhishek, care au simptome uşoare. Oficialii sanitari şi autorităţile guvernamentale au afirmat sâmbătă că Amitabh şi fiul său, actorul Abhishek, sunt în stare stabilă.

Aishwarya, 46 de ani, fostă Miss World, a jucat în mai multe filme la Bollywood şi Hollywood. Ea este ambasador pentru mai multe companii multinaţionale.

Duminică, India a înregistrat un record în privinţa numărului de cazuri de coronavirus, totalul fiind de aproape 850.000 de contaminări, determinând autorităţile să reimpună izolare parţială în unele zone aglomerate ale ţării.

Citeste si: Accident de proporții în Covasna. 12 persoane, de urgență la spital

Datele Ministerului federal al Sănătăţii au arătat că au fost raportate 27.100 de noi cazuri în ultimele 24 de ore, în timp ce numărul deceselor a ajuns la 22.674, după 551 de victime într-o zi.

Actriţa indiană Aishwarya Rai Bachchan a fost diagnosticata cu Covid

Legendarul actor Amitabh Bachchan, 77 de ani, a scris pe Twitter, sâmbătă, că a fost testat pozitiv cu coronavirus. La câteva minute, fiul său, actorul Abhishek Bachchan, 44 de ani, a scris că este de asemenea infectat.

Amândoi au fost internaţi la Spitalul Nanavati din Mumbai în ciuda simptomelor uşoare. Autorităţile au igienizat reşedinţa actorului din Mumbai, dezinfectând şi maşinile.

Amitabh Bachchan este o figură proeminentă în lupta contra coronavirusului, el apărând în reclame în care îndeamnă populaţia să poarte mască, să se spele frecvent pe mâini şi să menţină distanţa socială.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate