Actrița părăsită de regizorul Radu Dragomir pentru Dana Rogoz a împlinit 51 de ani! Ozana Oancea are un copil cu actualul soț al Danei FOTO

Înainte să se însoare cu Dana Rogoz, Radu Dragomir a fost căsătorit cu actrița Ozana Oancea.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Vreme de 17 ani, regizorul Radu Dragomir și actrița Ozana Oancea au format o familie, cei doi având și un copil, Barbu, astăzi în vârstă de 17 ani. Surprinzător, însă, Dragomir a divorțat și în 2012 s-a însurat cu o altă actriță, mai tânără, Dana Rogoz. Reacția Ozanei nu a întârziat să apară. 

Citeste si: Dana Rogoz sărbătorește 7 ani de căsnicie! A făcut publice imaginile de la cununie

Citeste si: Dana Rogoz, în lacrimi în fiecare an! "Mi-e dor de tine, tată! Mi-e foarte dor"

"E destinul lui  (n.r. Radu Dragomir) de acum incolo, e un om care si-a parasit familia pentru o extraoptiune. E problema lui, pana la urma, cum se impaca cu statutul lui de om care a plecat din casa catre o femeie foarte tanara! (...) Cred ca m-ar fi durut mult mai tare daca femeia pentru care a plecat el de langa noi ar fi fost cineva care sa-mi semene in vreun fel, cu care sa ma pot compara in vreun fel, din punct de vedere al varstei, al mediului... Dar el a plecat catre cu totul si cu totul altceva, deci mi se pare mai simplu de acceptat", a declarat atunci Ozana în Revista Tango.

fara descriere

În prezent, Ozana Oancea este, la 51 de ani, parte integrantă în proiecte de anvergură ce țin de teatrul si de filmul românesc, fiind și organizator al Festivalului Internațional de Film Transilvania. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate