Actriţa Robin Wright se căsătoreşte cu Ben Foster

Actriţa Robin Wright, fosta soţie a lui Sean Penn, se va căsători cu logodnicul său, actorul Ben Foster, după aproape doi ani de relaţie, informează contactmusic.com.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere
Actriţa americană, în vârstă de 47 de ani, a divorţat de Sean Penn în iulie 2010 şi a început o relaţie cu Ben Foster, cu 14 ani mai tânăr, în 2011, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare al dramei kalooga_36441" Rampart".

"Ea (Robin Wright, n.r.) vorbeşte tot timpul despre nunta ei, care va avea loc în curând, şi spune că este foarte fericită", a declarat o sursă pentru revista Life & Style.

Robin Wright este la a treia căsătorie - ea a mai fost căsătorită doi ani cu actorul Dane Witherspoon, între anii 1986 - 1985, iar Ben Foster, în vârstă de 33 de ani, este la prima căsătorie.

Robin Wright s-a născut în 1966, începându-şi cariera la vârsta de 14 ani, ca fotomodel. A debutat pe marile ecrane în filmul-cult "File de poveste/ The Princess Bride", de Rob Reiner, şi de atunci a devenit una dintre cele mai apreciate actriţe, jucând şi în "Robin Hood, prinţul hoţilor/ Robin Hood: Prince of Thieves" (1991), "Pretendenţii/ The Playboys" (1992), "Forrest Gump" (1994), "Răzbunarea/ The Crossing Guard" (1995) şi "Moll Flanders" (1996).

Wright a mai jucat în "Vieţile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee", alături de Julianne Moore, Alan Arkin, Keanu Reeves şi Blake Lively, care a avut premiera la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin în 2009.

Actorul Ben Foster, născut în 1980, s-a impus în filmul lui lui Nick Cassavetes "Alpha Dog/ Mascul necruţător", în "3:10 to Yuma/ Drumul dreptăţii", de James Mangold. A mai jucat în filmul "X-Men 3" şi în "30 Days Of Night".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate