Actriţa spaniolă de origine română Elsa Pataky este din nou însărcinată

ctriţa spaniolă de origine română Elsa Pataky, soţia actorului Chris Hemsworth, este din nou însărcinată şi va deveni mamă pentru a doua oară, în 2014, informează accesshollywood.com.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereActorul australian Chris Hemsworth, în vârstă de 30 de ani, şi Elsa Pataky, în vârstă de 37 de ani, au deja o fiică, India Rose, care s-a născut în mai 2012.

Informaţia referitoare la sarcina actriţei Elsa Pataky a fost confirmată de Robin Baum, agentul de presă al starului australian.

Elsa Pataky şi Chris Hemsworth şi-au făcut publică relaţia în septembrie 2010 şi s-au căsătorit pe 28 decembrie 2010, în Indonezia.

Pataky este o promiţătoare actriţă spaniolă, născută la Madrid. Tatăl ei este un biochimist spaniol, José Francisco Lafuente, iar mama ei, Cristina Pataky Medianu, de profesie publicist, este de origine româno-maghiară. Pataky a urmat cursurile facultăţii de jurnalism la Universidad de San Pablo CEU. În timpul facultăţii, ea a urmat şi cursuri de actorie.

După o serie de roluri în seriale TV, Pataky a apărut în peste zece filme spaniole, iar în 2004 a jucat în kalooga_36441" Iznogoud, marele vizir/ Iznogoud", care a avut un mare succes de public. A mai jucat în filmul "Avionul cu şerpi/ Snakes on a Plane" (2006), de David Ellis, alături de Samuel L. Jackson, dar şi în "Ninette", de José Luis Garci, seria TV mexicană "Mujeres Asesinas", "Give 'Em Hell, Malone" şi "Cod galben de crimă/ Giallo", de Dario Argento. Recent, actriţa a putut fi văzută în partea a cincea a francizei "Fast and Furious".

Chris Hemsworth a devenit celebru cu rolul Kim Hyde din serialul australian "Home and Away". Hemsworth a jucat rolul Thor în filmul omonim ce a fost lansat în 2011, dar şi în "The Avengers", filmul cu cel mai bun debut din istoria box office-ului nord-american. A mai jucat în filme precum "Star Trek" (2009), "Cash" (2010), "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător / Snow White and the Huntsman" (2012) şi poate fi văzut în această perioadă pe marile ecrane în lungmetrajul SF "Thor: Întunericul/ Thor: The Dark World".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate