Actriţa Tori Spelling este la pamant! Are probleme majore - Afla detalii

Actriţa americană Tori Spelling a dezvăluit, într-un interviu acordat revistei People, că are probleme financiare majore şi că familia sa a adoptat un stil de viaţă modest, informează huffingtonpost.com.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereTotodată, actriţa a spus că, din cauza acestor dificultăţi financiare, este nevoită să îşi alcătuiască în fiecare lună un buget al cheltuielilor şi veniturilor.

Deşi familia ei este celebră pentru luxosul conac "The Manor", care valorează 50 milioane de dolari, familia lui Tori locuieşte în prezent într-o casă închiriată în San Fernando Valley. Actriţa spune că nu şi-a mai cumpărat o poşetă de mulţi ani, copiii ei poartă haine vechi, iar soţul ei, Dean McDermott, nu îşi permite din punct de vedere financiar să îşi facă operaţia de vasectomie pe care şi-o doreşte de mai multă vreme.

"Cu toţii ne reevaluăm obiectivele. Asta e un lucru de valoare", a spus actriţa. Deşi spune că este departe de a fi falită, Tori Spelling a adăugat: "Suntem în industria de divertisment, iar lucrurile se schimbă de la un an la altul. Nu avem un serial în care să jucăm acum, aşadar, va trebui să fim mai restrictivi în privinţa cheltuielilor, la fel ca orice persoană care nu are un loc de muncă stabil în această perioadă".

"Nu mi-am mai cumpărat o poşetă de trei ani, dar nu mă deranjează. Mă gândesc la acea fată care îşi făcea cumpărăturile de la Gucci, pe vremea când aveam 20 de ani, însă nu mai găsesc nicio legătură cu ea. Nu-mi vine să cred că pe atunci credeam că acele lucruri erau importante", a declarat aceasta.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate