Actriţa Vanessa Williams se va căsători pentru a treia oară

Vanessa Williams, în vârstă de 51 de ani, a confirmat că s-a logodit şi se va căsători cu Jim Skrip, un contabil pe care l-a cunoscut în timpul unei vacanţe petrecute în Egipt, informează contactmusic.com.

Distribuie pe:

fara descriereRelaţia celor doi a început în urmă cu aproape doi ani, iar informaţia despre această logodnă a fost confirmată chiar de vedeta americană, în emisiunea de televiziune "The Queen Latifah Show".

Vineri, Vanessa Williams a venit în emisiunea respectivă pentru a promova show-ul de pe Broadway în care joacă în prezent, "The Trip to Bountiful", însă discuţia cu gazda emisiunii a fost "umbrită" de spectaculosul ei inel de logodnă.

"Vanessa, am încercat să port o conversaţie cu tine şi, credeţi-mă doamnelor şi domnilor, dar chiar sunt orbită de lumina care vine din acea bijuterie de pe degetul tău"
, a declarat, în glumă, Queen Latifah.

"Îmi pare rău, draga mea. M-am logodit. Mi s-au întâmplat multe lucruri bune în ultima vreme. Am împlinit 50 de ani când repetam pentru o piesă pe Broadway, m-am logodit în urmă cu câteva săptămâni. Mă simt binecuvântată",
a răspuns Vanessa Williams.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate