Acul în carul cu fân: un artist italian a reuşit să ducă la bun sfârşit provocarea

Un artist italian a răspuns unei provocări insolite şi a reuşit să găsească, după o căutare de 17 ore şi 45 de minute, un ac "ascuns într-un car cu fân", un proiect care a avut loc într-un muzeu parizian, informează francetv.info.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereSven Sachsalber a transpus în fapte celebra expresie, joi şi vineri, în cadrul expoziţiei "Inside", vernisată la Palais de Tokyo, au precizat reprezentanţii acestui centru de artă contemporană din Paris.

El a trebuit să găsească, în mai puţin de două zile, un ac pe care directorul muzeului, Jean de Loisy, l-a ascuns într-o "căpiţă" de 450 de kilograme de fân.

Artistul s-a declarat "foarte mândru" de reuşita sa. Totuşi, în 2012, artistul nu a avut nevoie decât de şase ore să găsească un ac într-o căpiţă cu fân, proiect organizat atunci la Londra. Acesta spune că, de data aceasta, la Paris, căpiţa a fost mai mare.

Artistul, născut în 1987, este un obişnuit al reprezentaţiilor extreme. Astfel, el a mâncat ciuperci otrăvitoare, a petrecut 24 de ore într-o cameră alături de o vacă şi a tăiat ramurile unui copac în a cărui coroană trebuia să rămână agăţat pentru un anumit interval de timp.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate