Acum e una dintre cele mai frumoase românce, dar uite cum arăta Cristina Ich la 16 ani! Nu ţi-ai fi imaginat-o niciodată aşa

Cristina Ich este una dintre cele mai frumoase românce. Vedeta a publicat o fotografie cu ea de când era 16 ani. Încă de atunci Cristina Ich era foarte frumoasă.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

fara descriere

"Aici aveam 16 ani", a transmis Cristina Ich pe Instagram, publicând fotografia cu ea de atunci.

În ciuda faptului că mulţi susţin că este atât de frumoasă datorită operaţiilor estetice, Cristina Ich susţine că nu şi-a făcut vreodată o astfel de intervenţie.

"Ştiţi când o să se vadă frumuseţea naturală? Când o să faceţi copii. Şi dacă copilul nu seamănă cu voi şi vă întrebaţi vai de unde o fi ieşit, de la aia operată. Mai ţineţi minte cazul acela în care ăla a dat-o în judecată pe aia că i-a ieşit copilul urât? El nu s-a prins că ea era toată operată. Mai sunt şi cazuri în care fetele erau frumuşele dar s-au desfigurat pentru că ele voiau perfecţiunea", scria Cristina Ich pe Instagram.  

Cristina Ich şi-a spus recent punctul de vedere şi în privinţa împărţirii cheltuielilor între femei şi bărbaţi. Frumoasa moldoveancă este de părere că, atunci când un cuplu iese în oraş, el este cel care ar trebui să achite nota de plată. În acelaşi timp, a spus că într-o familie facturile ar trebui plătite de soţ, în timp ce femeia are grijă de casă şi de copii şi contribuie financiar doar pentru intretinerea celor mici. 

"Mai primesc mesaje din alea 'Nu tre' să plăteşti jumi-juma, cum e în Germania?' Dar suntem în ţările nordice? Noi nu avem aceeaşi educaţie, este total diferită. Nu avem acelaşi stil de viaţă, nu avem aceleaşi resurse, femeile de acolo au mai multe oportunităţi. Faceţi nişte comparaţii... 'Stil nemţesc'! Ce-ai aia? 

Pe mine mă bufneşte râsul. Noi mai avem încă 100 de ani să ajungem la nivelul ălora din toate punctele de vedere, dar mai ales financiar şi voi puneţi problema de 'stil nemţesc'. În Germania, dacă o femeie a terminat liceul, i se oferă loc de muncă. Aici dacă ai terminat liceul, nici femeie de serviciu nu poţi să fii. Pe bune?! Vrei să plătim în stil nemţesc? 

Noi, ca femei, cum ne chinuim pentru cel de lângă noi să arătăm bine, să fim plăcute? Păi asta nu presupune tot bani? Şi banii nu vin de la noi? Păi şi ce? Dacă mi-ai plătit un cârnat ar trebui să stau toată viaţa în genunchi?", a susţinut Cristina Ich. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate