WOW

Acum se afișează public sărutând un bărbat, dar uite cum îl ataca Marius Baldovin pe Rodrigo Alves, despre care susținea că e gay: "Să plece de unde a venit, în România nu s-a dat legea homosexualității"

Marius Baldovin a avut curaj să facă public faptul că este gay după dezvăluirea lui Răzvan Botezatu. Însă în urmă cu doi ani îl ataca dur pe Rodrigo Alves și îi transmitea acestuia să plece din România fiindcă la noi nu s-a dat încă legea homosexualității.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

"Rodrigo Alves, supranumit <Păpușa umană Ken>, nu face decât să încurajeze mulți oameni să își facă operații estetice. Probabil de aceea a venit în România, să facă publicitate atât persoanei lui, cât și doctorilor care l-au operat. Sunt convins că el nu a dat 500 de mii de euro pe operațiile pe care le-a făcut, din contră, a avut sponsori (doctorii), iar el, la rândul lui, este obligat să le facă publicitate pe unde merge. Mi se pare o prostie să arăți ca o femeie. Eu sunt convins că el este homosexual. Un bărbat care se respectă nu recurge la atâtea operații estetice, nas, buze, corp.

Ideea este că acest individ care a venit în România pentru a-și face publicitate pe spatele unor oameni care l-au invitat în emisiuni și au fost curioși de operațiile lui nu face decât să provoace silă și scârboșenie oamenilor din România. Eu cred că orice cetățean român o să îmi dea mie dreptate în acest caz pentru că nu suntem de acord cu aceste specimene care ne calcă pragul României. Orice cetățean român care îl vede nu face decât să îl huiduie și să îl critice. Nu am nimic cu el, dar îl rugăm din suflet să plece de unde a venit, tocmai din Londra... Acolo este locul lui de homosexual, deocamdată în România nu s-a dat legea homosexualității", spunea Marius Baldovin despre Rodrigo Alves.

Aceste declarații ale lui Marius Baldovin, care nu au fost publicate în integralitate tocmai pentru că păreau discriminatorii la adresa gay-ilor, au fost făcute de cunoscutul interpret de muzică populară și prezentator TV, cel mai probabil, tocmai din teama de a recunoaște că el însuși este gay. 

Din fericire, confesiunea lui Răzvan Botezatu, care a declarat public că este gay, l-a făcut și pe Marius Baldovin să își afirme public orientarea sexuală.

Rodrigo Alves, replică acidă atunci în scandalul cu Marius Baldovin

Atacat de Marius Baldovin, Rodrigo Alves a oferit, la rândul lui, o declarație dură despre interpretul de muzică populară și prezentatorul TV, ce părea și ea discriminatorie, la adresa românilor.

 „El (n.r.- Marius Baldovin) are nevoie de operaţii estetice. Din câte am înţeles de la alţi oameni, el prezintă o emisiune, nici nu mă cunoaşte şi vorbește de mine, e un obraznic de român care nu are nicio treabă. Să nu se mai lege de mine că nu e în stare să vorbească”, i-a replicat „Păpuşa umană Ken” lui Marius Baldovin pentru Star Magazin.

Citeste si: Imagini șocante cu un cunoscut prezentator TV în mari tandrețuri cu…iubitul! Sarut pasional de Valentine’ s Day!

Citeste si: Nu se mai ascunde! Confesiunea unui celebru cântăreț, după ce Răzvan Botezatu și-a dezvăluit orientarea sexuală: "Sunt gay de la 14 ani"

Galerie foto