Acum și tu poți prepara perfect orice fel de mâncare cu un aragaz ILVE din gama Nostalgie disponibil la TechStore.Ro!

Te-ai întrebat vreodată de ce preparatele culinare nu îți ies întotdeauna perfect cu toate că respecți rețetele literă cu literă?

Autor: Amalia Florea

In articol:

Motivul s-ar putea să nu aibă nimic în comun cu talentul tău în bucătărie, iar cauza să fie de fapt mașina de gătit pe care o folosești. Când vine vorba de prăjituri, sufleuri, biscuiți sau orice alte produse alimentare mai sofisticate, este important să folosești un aragaz profesional, care să-ți permită un control absolut asupra temperaturii și a

timpului de gătire.

Pe piață, la ora actuală, există foarte multe tipuri de mașini de gătit de la diferite firme. Dar niciunele nu se compară cu gama de aragazuri Nostalgie creată de Eugenio Illoti și Evelino Berno în anii 70 și la fel de populară astăzi ca și la lansare.

Povestea brandului ILVE și evoluția sa în timp

Primul aragaz ILVE a fost creat în anul 1952, când Eugenio Illoti și Evelino Berno, doi ingineri italieni îndrăgostiți de arta culinară, s-au hotărât să creeze pe cont propriu o mașină de gătit care să le permită a găti de fiecare dată niște preparte culinare perfecte. Aragazuri existau și pe vremea aceea, dar nu așa cum cei doi ingineri și le doreau și de aceea bărbații au decis să abordeze problema într-un mod mai personal. Dar de la a crea un aragaz și până la a atinge succesul de care s-a bucurat brandul ILVE în doar câțiva ani de la lansare, cei doi ingineri nici măcar nu au visat.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Pentru că prima mașină de gătit ILVE a fost un adevărat succes, rudele, vecinii și mai apoi locuitorii din împrejurimi au început să comande rând pe rând câte un aragaz exact ca cel pe care Eugenio Illoti și Evelino Berno l-au creat primul și astfel vestea brandului s-a răspândit în întreaga Italie și mai târziu și peste hotare.

De ce merită să investești într-un aragaz profesional?

Pentru gurmanzi și celor cărora le place să gătească, importanța investiției într-un aragaz profesional ILVE este de la sine înțeleasă. La fel este și cazul celor care administrează o afacere în domeniul culinar ca de exemplu un restaurant, o firmă de catering sau o cantină. Dar nu numai pentru astfel de persoane, ci și pentru cei care au o familie numeroasă și gătesc des aragazurile ILVE pot fi la fel de utile.

Datorită funcțiilor pe care le au, aragazurile ILVE din gama Nostalgie te ajută să optimizezi timpul de gătit, dar și să prepari mâncăruri mai bune și mai sănătoase.

În țara noastră, aragazurile ILVE se pot comanda online de pe site-ul TechStore.Ro Magazin Electrocasnice. Cu peste 10 ani de experiență în domeniul electrocasnicelor de lux, echipa TechStore.Ro este cea la care poate apela oricine are nevoie de un sfat competent legat de achiziția unor mașini de gătit premium. Din acest magazin online, aragazurile ILVE pot fi comandate separat sau împreună cu hote produse de aceeași companie și de aceeași culoare cu aragazurile dorite, setul transformându-se astfel în piesa centrală a întregii bucă

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

1 martie 2021. Mituri despre Mărțișor, legende vechi și actuale

1 martie 2021 - Povestea mărțișorului. Legenda Babei Dochia și prima zi de primăvară calendaristică

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Hercai”, Miran va aduce sfarsitul familiei Sadoglu

Horoscop Zilnic Luni 1 Martie 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Nenorocirea care se poate declanşa în orice moment: e vorba despre 800.000 de virusuri

Lovitură cruntă pentru Andreea Bălan de la Kanal D! Este cea mai mare umilință

Omul care a înfruntat Iadul: Viața după moarte există

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies