Acum un an se despărțea de Bianca, acum repetă ”figura”! Tristan Tate i-a dat papucii blondinei care a înlocuit-o pe Bianca Drăgușanu EXCLUSIV

Pentru Tristan Tate luna iunie pare să fie una cât se poate de dificilă când vine voprba de relațiile pe care le are cu domnișoare mai mult sau mai puțin celebre de prin showbiz-ul românesc.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Mai exact, anul trecut, în luna iunie, Tristan Tate avea parte de prima despărțire de Bianca Drăgușanu (urmată de împăcări și alte despărțiri, cu toatele fiind doar un fel de ”ciorbă reîncălzită”), iar acum a luat o decizie care a suprins pe toată lumea.

Citeste si: E şocant ce păţeşte Bianca Drăguşanu şi la un an după despărţirea de Slav! A făcut o declaraţie care i-a atras numai probleme! "A existat un singur bărbat"

Citeste si: Bianca Drăgușanu a recunoscut de ce s-a împăcat cu Alex Bodi pentru a patra oară: „Tatăl viitorului meu copil”

Citeste si: Orban a anunțat cele mai mari schimbări. Deciziile sunt un vis împlinit pentru români - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, tratament șocant pentru răceală! Nu s-a mai văzut așa ceva / VIDEO

Mai exact, spun sursele noastre, Tristan Tate, fostul Biancăi Drăgușanu a devenit, zilele trecute, și fostul Cristinei, blondina care o înlocuise pe diva showbiz-ului ropmânesc. Motivul, susțin sursele citate, ar fi legat de dorința Cristinei de a-și oficializa relația pe car eo aveau, refuzul lui Tristan Tate fiind mai mult decât categoric. Mai mult chiar, ne-au mai dezvăluit apropiați de-ai celor doi, Tristan Tate i-a transmis, sec, Cristinei că nu este bărbatul care să fie al unei singure femei și, cu atât mai mult, doar al ei.

De altfel, acum câteva săptămâni, atunci când Cristina trepida de bucurie și de speranță că Tristan Tate își va oficializa relația cu ea, bărbatul i-a explicat, cu lux de amănunte, că așa ceva nu se va întâmpla. ”Tristan Tate a umilit-o pe Cristina pentru că a spus, clar și răspicat, că el, de fapt, nu poate spune că are o relație cu cineva dacă apare în diverse momente alături de ea. Adică, chiar dacă ei sunt împreună, el are mai multe relații, oricum, și că preferă să nu și le asume... Momentan se bucură de avantajele de a fi alături de mai multe femei, va alege după”, ne-a spus sursa citată. Mai mult decât atât, văzând că blondina Cristina este pe punctul să plângă, Tristan Tate i-a explicat, clar, de ce nu își asumă relația lor și de ce pretinde că are mai multe domnișoare în ”vedere”. ”Tristan i-a spus că afacerile pe care le are el, în care, evident, sunt implicate mai multe femei, îi dictează să se poate așa, să pară singur, așa că nu trebuie să își facă mari speranțe când va veni vorba de nuntă și de expunerea publică a momentului”, ne-a mai spus sursa citată. Dar, de fapt, acela a fost un avertisment, iar zilele trecute abia, atunci când blondina i-a cerut să își asume măcar relația cu ea, Tristan Tate a expediat-o scurt, fără să stea pe gânduri și i-a explicat că între ei nu mai poate fi nimic în asemenea condiții.

Tristan Tate, despărțire cu scandal de Bianca Drăgușanu

“Suntem despărțiți, acesta este adevărul! Noi nu mai avem de multă vreme o relație și nu mai împărțim nici o situație! Fiecare cu viața lui, nu mă mai interesează subiectul”, spunea Bianca Drăgușanu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, vara trecută, iar prietenele ei se înghesuiau să spună amănunte picante despre despățirea lor.  “Bianca Drăgușanu s-a despărțit urât de Tristan Tate! (…) Și-au reproșat fel și fel de lucruri, care nu pot fi uitate, de la nopți pierdute, femei dubioase și program haotic până la lipsa de afecțiune și interes așa cum și-ar fi dorit fiecare dintre ei! De aceea, au decis că nu mai este cale de întoarcere în relația lor și, pentru a evita discuții și mai puternice, mai bine, fiecare își vede de drum”, au povestit apropiatele Biancăi Drăgușanu despre despărțirea de Tristan Tate.

Tristan Tate și Cristina, relație marcată de despărțiri și împăcări

Relația dintre Cristina și Tristan tate a început acum mai mulți ani, doar că milionarul a părăsit-o pe blondină în repetate rânduri, el ”aterizând” înm brațele unor alte domnișoare, una dintre acestea fiind chiar și Bianca Drăguișanu. ”Cine e Bianca Drăgușanu?! N-am auzit de ea, nu știu nimic despre ea. Nu o cunosc, nu o urmăresc, nu mă interesează. Vă spun sincer, nici cu Tristan nu am vorbit vreodată despre Bianca Drăgușanu! De ce să o fac? Ce treabă am eu cu ea, ce să spun despre ea? Nu știu cine este Bianca Drăgușanu”, ne-a spus, în exclusivitate, Cristina Pazurati. Mai mult decât atât, ea încearcă să fie cât mai discretă și când vine vorba despre relația pe care o are cu fostul iubit al Biancăi Drăgușanu cu care are o relație de mult timp. ”Nu am prea multe de spus despre Tristan. Nu mă interesează afacerile lui, nu discutăm despre asemenea lucruri. Suntem împreună, lumea știe că este iubitul meu, dar ne bucurăm de relația noastră cât mai discret. Adică, de ce să ne afișăm peste tot, e mai plăcut să ne bucurăm doar noi de ea. Nu am nevoie de expunere în această direcție, eu îmi văd de treburile mele, el își vede de-ale lui, totul de bine”, ne-a spus Cristina, pe vremea când mai se iubea cu Tristan Tate.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Albu, revoltată pe anumite mame din showbiz: „Vedetele își folosesc copiii pe post de jucării din pluș”

Horoscop 30 noiembrie. Zodia care nu se teme de nimic. E cea mai vitează. Vei trece peste toate obstacolele

Scandal în showbizul american. Pe cine a copiat Jennifer Lopez și de ce este acuzată. Detalii picante

Un an de la moartea lui Cornel Galeș! Imagini exclusive de la parastasul văduvului Ilenei Ciuculete! Singura fiică a lipsit de la cimitir

Brigitte ”l-a arestat” pe Pastramă, într-o cameră de hotel din Istanbul! Cadou ”fierbinte” de împăcare: nu i-a mai dat drumul câteva zile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies