Acuzata ca a cantat manele in incinta Facultatii de Medicina, Carmen Serban a rabufnit: "Este muzica usoara, este CLUB HOUSE, nimic altceva! Siiii DAAAA, eu chiar am cumparat si citit cel putin 100 carti in ultimii 5 ani!"

Carmen Serban se apara dupa ce a ajuns in mijlocul unui scandal mediatic.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Aparitia ultimului clip al lui Carmen Serban, in care cantareata este filmata in incinta Facultatii de Medicina "Carol Davila", a declansat un scandal monstru, vedeta fiind acuzata in fel si chip, dar mai ales pentru faptul ca a "manelizat" o institutie respectabila. "Cei care nu au cultură muzicală pot spune ce vor ei despre genul muzical al acestei piese. Adevărul este unul singur - este un progres al meu, ca artist, evoluez, studiez şi investesc în educaţia mea interioară şi exterioară. Sunt un om care a absolvit studii superioare şi sunt un artist apreciat şi respectat. În rest, ce pot sa zic ... există o vorbă „Nici pe Dumnezeu nu-L iubeşte toată lumea“, a punctat initial Carmen Serban, intr-o declaratie pentru adevarul.ro.

Apoi, solista a rabufnit si a raspuns cu adevarat criticilor. "Doar cei care nu au gram de cultură muzicală pot spune despre această piesă că este manea. Este muzică uşoară, este CLUB HOUSE - nimic altceva!!! Siiii DAAAA, eu chiar am cumpărat şi citit cel puţin 100 cărţi în ultimii 5 ani!", a marturisit Carmen Serban, 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate