Acuzație extraordinar de gravă. Merkel către Orban: Dă-ne niște sclavi

Gigi Becali îl critică dur pe Ludovic Orban, după ce a trimis mai mulți muncitori români în Germania, în plină pandemie de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Gigi Becali, atac dur la adresa lui Ludovic Orban: „E prim-ministru. Trebuie să fie bărbat. Te aruncă precum o măsea stricată”

Gigi Becali: Orban trebuie să fie bărbat

Gigi Becali a avut o reacție nervoasă, vineri, la România Tv, iar asta din cauza faptului că, în plină pandemie de coronavirus, zeci de mii de români au fost trimiș să muncească în Germania. 


In articol:

”Merkel, cancelarul Germaniei) l-a sunat pe Ludovic Orban și i-a zis «Domule Orban, dă-ne, domne, niște sclavi! Nu avem cu ce să strângem sparanghelul și cartofii». M-ați înțeles?

Și Orban a zis « Da, dom'ne!» Trebuia să riscăm, că e boală! Să zică «Hai să facem un contract cadru de 3.000 de euro minimum pe cap de locuitor. Și să le transmiți fermierilor tăi, care nu au cu ce să strângă sparanghelul, că fără 3.000 de euro nu pleacă niciun român de aici.

Citeste si: Ludovic Orban, anunțul care vizează toți bugetarii: „Nu va fi afectat salariul, ci...”

Citeste si: Denia din Lunea Mare STREAM VIDEO. Ce sa faci azi ca sa iti mearga bine tot anul

Citeste si: Cum poți fi și pozitiv și negativ la coronavirus? Explicațiile bombă ale unui virusolog român

Românii culeg în străinătate și ni se vând nouă produsele scump. Bă, dacă sunteți guvernanți... N-am nimic cu Orban, dar e prim ministru. Trebuie să fie bărbat! Apără poporul dacă ești primul ministru. Pe Merkel nu o interesează de tine. Își ia sclavii, speculează și după te aruncă precum o măsea stricată”, a spus Becali la România TV.

Orban, despre românii trimiși în Germania

Prim-ministrul României a declarat, vineri, că legea nu permite statului să interzică românilor plecarea la muncă în străinătate, dar este important ca aceasta să se facă cu respectarea regulilor de prevenire a îmbolnăvirii cu COVID-19.

„Nebunie nu înseamnă să plece cetăţeni români la muncă. Nebunie înseamnă ca această plecare să se facă fără respectarea regulilor. După ceea ce s-a întâmplat ieri la Cluj, am dispus măsuri imediate. Ministrul Transporturilor a emis un ordin care reglementează cum trebuie să se obţină, practic, avizele pentru aceste zboruri din partea Autorităţii Aeronautice Civile.

De asemenea, a impus condiţiile de transport de la domiciliile celor care pleacă la muncă în străinătate până la aeroport. De asemenea, condiţii legate de aşteptare. Este un ordin care a fost emis, dacă nu a fost publicat, va fi publicat cât de curând.

fara descriere

De asemenea, am dispus forţelor de ordine şi fiecărui prefect, în special în judeţele unde există astfel de aeroporturi, să pregătească măsuri speciale. S-a văzut azi, de exemplu, la Cluj, diferenţa. Aţi văzut cum au aşteptat oamenii, există o diferenţă foarte clară între bulibăşeala de ieri şi modul de astăzi în care au fost organizate plecările", a precizat premierul, la un post de televiziune.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate