Acuzaţii fără precedent la adresa Biancăi Rus! Soacra artistei: "De la Antonio voia doar banii, ea îl iubea, de fapt, pe..."

Scandalul dintre Bianca Rus, soţul şi familia lui e departe de a se încheia.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Bianca Rus vrea să divorţeze de Antonio şi îl acuză pe bărbat că ar fi bătut-o, el susţine că ea nu a vrut de la el decât bani şi că ar fi pus totul la cale doar pentru publicitate şi scandal.

Soacra Biancăi Rus a intervenit şi ea.

"Ce pot să spun decât că ei (apropiaţii Biancăi Rus n.r.) sunt nişte oameni mincinoşi, se leagă de absolut orice. Să vină la detectorul de minciuni, cred că este singura soluţie. Amândoi! Şi Antonio, şi Bianca să meargă la poligraf! Cum adică Bianca Rus şi-a plătit singură verighetele? Păi nu avea cum. Bianca, atunci, nu avea niciun leu. Cât timp a stat cu Antonio, părinţii ei nu i-au dat niciun ban. Mama Biancăi i-a spus direct lui Antonio: 'Acum, că te-ai însurat trebuie să-ţi întreţii nevasta'", a spus mama lui Antonio.

"Păi fata e deşteaptă. I-a cerut lui banii şi a plătit ea. E logic. L-am întrebat pe Antonio de ce nu a luat verighetele pe numele lui. El mi-a spus aşa: «Păi în timp ce eu număram banii, ea a semnat». Păi da, că urmau să fie soţ şi soţie, trebuie să ai încredere… Mai ales că erau la început, se iubeau. El nu s-a gândit o secundă că o să ajungă în situaţia asta de acum. Dar ea şi pentru nunta la biserică voia alte verighete! Taică-su (tatăl Biancăi n.r.) mi-a spus mie cum că Antonio trebuia să îi ia ei şapte inele de logodnă! Pe bune? Ei îl făceau pe el băiat sărac. Dar ei au făcut împrumut bancar ca să achite nunta, ai înţeles?! Şi casa ca să şi-o termine au făcut împrumut. Şi vorba că Antonio are un Ford uzat; Păi da, are un Ford uzat, de serviciu; dar are şi alte maşini, are un X5, un X6. Păi şi, până la urmă, chiar dacă era un băiat sărac, lipit pământului, de ce l-a luat? Cât despre povestea cu Bac-ul, da, nu l-a luat din prima, dar l-a luat. El are diplomă de Bac, dar are şi diplomă de ospătar. Are şi doi ani de Facultate, că nu s-a mai dus asta este altă treabă…", a mai spus soacra Biancăi Rus.

Mama lui Antonio Gottschling susţine că Bianca Rus avea o mare slăbiciune pentru Dorian Popa.

"Bianca nu a răspuns la telefon. Antonio a tot căutat-o, dar ea nu a vrut să îi răspundă! Dar când vine ea la mine în casă şi îmi spune că îl iubeşte pe Dorian Popa?! Este normal să spui aşa când eşti femeie măritată? Pentru că ea îl iubea de fapt pe Dorian Popa, de la Antonio voia doar banii. Îl înnebunise pe Antonio în casă cu melodiile lui Dorian Popa! Iubire mare, nu?!", a mai spus femeia pentru cancan.ro.

De asemenea, Bianca Rus este acuzată că îşi chinuia căţeluşa: "Sunt multe de spus, eu acum sunt foarte nervoasă. Ce să mai zic de căţeluşa ei, Pamy. Nu avea grijă de ea, o ţinea numai în bucătărie, iar căţeluşa era slabă. Când au plecat Bianca şi Antonio la mare am ţinut eu căţeluşa. Nu are grijă de biata căţeluşă. Ce suflet să ai să îţi iei un câine doar ca accesoriu?! Să nu-i dai să mănânce… Cât a stat la mine două săptămâni eu i-am îngrăşat căţeluşa. Începuse Pamy să se joace, era fericită. Nu mai zic că Bianca maltratează animalele, mă rog, e problema ei. Antonio la un moment mi-a şi spus: «Mamă, mi-e dor de Pamy!» Să rezum, eu nu am mai fost de acord cu nunta şi a văzut şi el că după cununie ea l-a mâncat de bani, la îndrumarea părinţilor ei, bineînţeles. Că maică-sa mereu i-a spus: «Vai dragă, dar ce bărbat sărac ţi-ai luat!» Jur pe ce vrei, că doar suntem în postul Crăciunului, Antonio i-a plătit ei întreţinerea tot timpul cât a stat la ea.".

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate