Acuzații șoc pentru soția lui Gheorghe Dincă! Femeia a fost în curte în ziua în care a fost arsă Alexandra?

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, crede că soția lui Gheorghe Dincă știe mai multe decât lasă să se înțeleagă.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Pe zi ce trece, tot mai multe informații apar în cazul disparițiilor de la Caracal! Dacă la început doar Gheorghe Dincă era un monstru pentru oamenii din România, ei bine, pe măsură ce ancheta a evoluat, și familia bărbatului a fost luată în collimator.

Elena Dincă, soția criminalului, este și ea pusă la zid de părinții Alexandrei și ai Luizei, iar avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, crede că femeia a întâlnit-o pe Luiza Melencu, atunci când fata a fost sechestrată.

fara descriere

Elena Dică este cheia în cazul Caracal? Cine susține acest lucru

O să depun o upgradare a plângerii iniţiale contra familiei Dincă, în special a soţiei lui Dincă. Ea este cheia, din punctul meu de vedere ştie tot. Am urmărit ce a declarat, ce a făcut şi eu cred că s-a întâlnit cu Luiza acolo.

Eu vă garantez că mint de sting toţi împreuna şi separat, nu am văzut tupeu mai mare în a minţi, mint într-un hal fără de hal.

Într-o frază mint de trei ori sau se contrazic de trei ori. Declaraţia a durat câteva ore. Deci încep cu una, după ce li se pun întrbări vin cu o altă variantă, li se pune o întrebare încuietoare şi revin la prima, după care renunţă la celelalte două, trei şi vin cu a patra variantă", a declarat Tonel Pop în cadrul unui interviu TV.

Citeste si: Un bătrân a omorât 93 de femei. De ce a desenat din memorie portretele tuturor victimelor

Citeste si: De ce nu plânge mama Alexandrei Măceșanu, fata răpită de Gheorghe Dincă în urmă cu mai bine de două luni

Citeste si: Ce s-a întâmplat a doua zi după ce Alexandra Măceșanu a fost răpita! Mama ei a făcut noi dezvăluiri: „A venit aici în recunoaștere”

fara descriere

Soția lui Gheorghe Dincă i-a mințit pe anchetatori referitor la întoarcerea în Caracal în cazul Alexandrei?

Mai mult, o altă teorie o are recent în prim-plan pe Elena Dincă, de data aceasta legată de dispariția Alexandrei Măceșanu

Surse din caz merg pe ideea că soția lui Gheorghe Dincă i-a mințit pe anchetatori în declarațiile date. Drept dovadă, din ultimele informații date de vecini, Elena Dincă ar fi fost în curtea bărbatului ei, chiar în ziua în care ar fi fost ucisă Alexandra! ”E o părere, cum că femeia ar fi venit atunci de la Arad, acolo unde stătea de câteva luni, acasă, la Dincă. Nu se poate băga mâna în foc că a fost exact așa, sunt niște indicii noi, dar oamenii legii trebuie să ancheteze și această pistă”, au dezvăluit persoane din Caracal într-o emisiune TV.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate