Stiri

Acuzatii socante dupa ce a negociat cu Steaua: "A fost amenintat cu arma! I s-a soptit ca trebuie sa..."

Camerunezul Anatole Abang a povestit ce i s-a intamplat in Romania, in perioada in care era inca sub contract cu Astra Giurgiu.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Acuzatii socante dupa ce a negociat cu Steaua: "A fost amenintat cu arma! I s-a soptit ca trebuie sa..."icon photo

Fotbalistul sustine ca a fost amenintat si fortat sa accepte conditiile de prelungire a contractului, desi el nu mai voia sa ramana in Romania. Abang spune ca, in perioada in care se afla la Giurgiu, a fost amenintat cu arma de politisti.

"A fost dus la politie si amenintat cu o arma. Unul dintre politisti i-a soptit ca trebuie sa accepte oferta presedintelui, altfel va suferi in continuare", a declarat un apropiat al lui Anatole Abang pentru site-ul 237foot.com.

Abang ar fi fost fortat sa accepte toate conditiile puse de Astra Giurgiu, care voia sa il vanda unei alte echipe. De altfel, camerunezul fusese in negocieri cu FCSB. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secreteicon photo

Stiri

Madalina Manole, victima unor criminali in serie?! Noi amanunte in bizara teorie a legaturii dintre artista si serviciile secrete

Botosaneanul care a lansat in spatiul public ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete sustine ca a fost el insusi victima acestora.

Titlu secțiune