Acuze grave la adresa fostului președinte, Traian Băsescu:”Băi masonule, stai în banca ta”

Fostul președinte al României este de părere că ar trebui impuse restricții mult mai dure românilor, indiferent dacă România atinge sau nu rata de incidență de 3 la 1.000 de infectări.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Mihaela


In articol:

România este țara care are cel mai mare raport între numărul deceselor zilnice şi numărul de noi cazuri, ceea ce arată că sistemul sanitar românesc este deja depăşit de evoluţia pandemiei. Din cauza numărului mare de infectări cu coronavirus, fostul președinte Traian Băsescu este de părere că tot ce înseamnă construcții, telecomunicații, industrie alimentară ar trebui să funcționeze cu măsuri sanitare obligatoriu.

Ba mai mult, aceste restricții ar trebui introduse indiferent dacă România atinge sau nu rata de incidență de 3 la 1.000 de cazuri cu infectări de coronavirus.

De asemenea, în urma unei postări publicate de fostul președinte pe rețelele de socializare, unde acesta își exprimă punctul de vedere cu privire la pandemia de pe teritoriul românesc. Ba mai mult, Traian Băsescu este de părere că ar trebui impuse restricții mai dure în lupta cu coronavirus. La scurt timp după ce fostul președinte a postat pe platforma de Facebook, au început să apară diferite comentarii din partea internauților. ”Băi masonule, stai în banca ta! Mai terminați cu minciunile” , a comentat un internaut. ”Măi dobitocule, este minciună că zilnic se îmbolnăvesc 4.000 de oameni, este minciună că mor 50-70 de oameni zilnic, este minciună că nu mai sunt locuri în spitale şi la ATI? în concluzie, marş afară javră mincinoasă„ , i-a răspuns fostul președinte.

Citeste si:Bilanț coronavirus, 19 octombrie 2020! Rata de infectare a crescut la 3.19 cazuri la mia de locuitori în București

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

Citeste si:Medicii infectați cu COVID-19 îşi ajută colegii în tratarea pacienţilor cu aceeași boală

„Este pandemie, dar încă o putem învinge dacă vrem! Pentru un Preşedinte, nu este suficient să ceară poporului să se spele pe mâini când sistemul de sănătate al ţării este pe punctul de a se prăbuşi”, a spus fostul președinte.

Traian Băsescu
Fostul președinte al României[Sursa foto: Captură TV]

Măsurile ar trebui respectate 5-6 luni

În plus, fostul președinte al României a enumerat câteva restricții, pentru a limita numărul de infectări pe teritoriul României . Traian Băsescu este de părere că ar trebui respectate timp de 6 luni.

 „Trecerea la învăţământul la distanţă pentru toate şcolile şi universităţile până când România va primi cota de vaccinuri repartizată prin Comisia Europeană; închiderea creşelor şi grădiniţelor, iar, acolo unde părinţii nu fac activitatea de serviciu de la domiciliu, să se asigure mamelor concediu plătit – până la primirea vaccinului; 80 la sută din personalul bugetar, cu excepţia personalului din sistemul de sănătate, trece la lucrul de la domiciliul, iar pentru cei care trebuie să vină la birou se va interzice prezenţa a doi funcţionari în acelaşi birou (măsură adoptată de Parlamentul European) – până la primirea vaccinului; închiderea totală a teatrelor, cinematografelor, restaurantelor, sălilor de jocuri, mall-urilor, cu excepţia restaurantelor care deservesc strict persoanele cazate în hoteluri – până la primirea vaccinului; reducerea drastică a transportului public de persoane, rămânând deschise doar traseele rutiere şi feroviare care deservesc obiective industriale, industrie alimentară, obiective energetice, de construcţii şi de telecomunicaţii, cu un program adaptat schimburilor de ture – până la primirea vaccinului; interzicerea oricărei întâlniri publice cu excepţia celor strict familiale – până la primirea vaccinului; acces ordonat în pieţe agroalimentare şi hipermarket-uri – până la primirea vaccinului; portul măştii devine obligatoriu în spaţii închise şi în spaţii deschise – până la primirea vaccinului„, sunt doar câteva măsurii de prevenție pe care fostul președinte al României le-a enumerat pe pagina lui de Facebook.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Polițiștii au „spart” o nuntă cu 300 de persoane din județul Bacău, înainte să înceapă! Câte amenzi au fost date

Lisa Montgomery, prima femeie executată în SUA în ultimele șapte decenii. Crima pe care a comis-o a îngrozit întreaga planetă

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop 17 Ianuarie 2021: astazi aspectul financiar merită o atenție sporită

BREAKING NEWS: A murit unul dintre cei mai bogați oameni de pe Planetă. Avea doar 57 de ani

Dezvăluiri incendiare! O fostă elevă a lui Klaus Iohannis rupe tăcerea. Mărturisiri neașteptate despre președinte

Doliu mare în familia Rothschild. S-a stins în floarea vârstei!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies