Vedete

Ada Condeescu vorbeste in premiera despre sarcina sa! Vezi cand o sa nasca actrita! VIDEO

Actrita Ada Condeescu a surprins peste masura, miercuri seara, la Gala Elle, cand s-a afisat la eveniment cu burtica sa de graviduta. Pana acum, nu s-a stiut nimic despre sarcina sa.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A., G.G.


Bineinteles, cei care au intalnit-o pe Ada Condeescu la eveniment, au fost uimiti de vestea ca aceasta este insarcinata.

Ada Condeescu vorbeste in premiera despre sarcina sa! Vezi cand o sa nasca actrita! VIDEOicon photo

 

Aflata intr-o forma fizica de invidiat, fericita si implinita sufleteste, Ada Condeescu ne-a vorbit despre schimbarile uluitoare din viata sa si bucuriile pe care le traieste in prezent.

“Nu e secret ca sunt insarcinata. E insa ceva foarte intim si personal si nu-mi place sa dau detalii despre asta. Dar, nu mai e mult. Mai este foarte putin, o sa nasc la inceputul anului viitor. Nu stiu daca o sa imbrac copilul in rosu sau albastru, totul este secret. Viata privata este secreta. In privinta numelui nu sunt hotarata”, a declarat actrita Ada Condeescu pentru WOWbiz.ro.

In toamna anului trecut, Ada Condeescu, cunoscuta publicului pentru prestatia sa din filmul “Eu cand vreau sa fluier, fluier!”, pentru care a fost premiata cu "Ursul de Argint", la Festivalul de la Berlin din 2010, s-a casatorit cu regizorul Catalin Mitulescu. Decizia de a-si uni destinele a venit dupa o relatie de 3 ani, o perioada in care incertitudinea, certurile si impacarile au fost la ordinea zilei intre cei doi artisti.

Anul acesta de Sarbatori o sa stau aici, nu voi pleca nicaieri. Petrec cu prietenii, cu familia, nu mai plec. Viata mea nu s-a schimbat foarte mult de cand m-am casatorit. Nu pot sa zic ca s-a schimbat, dar e intr-un fel… sunt mai fericita si mai responsabila”, a declarat Ada Condeescu.

Pentru Ada Condeeescu este primul copil, insa, pentru sotul ei, regizorul Catalin Mitulescu este cel de-al patrulea mostenitor. Catalin Mitulescu are doi copii cu scenarista Andreea Valan, un alt copil cu actrita Dorotheea Petre, iar la inceputul anulu viitor, urmeaza sa i se nasca cel de al 4-lea urmas.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune