Ada Nechita a născut gemeni în secret, la aproape 35 de ani! Vezi cum arată familia celei mai frumoase handbaliste românce!

Amicii au aflat că Ada Nechita a născut gemeni în secret.

Distribuie pe:

Autor: Andrei Comsa

fara descriere
E clar că Ada Nechita a născut gemeni în secret. Ada s-a retras acum mai bine de trei ani din handbalul de perfomanță, dedicându-se vieții de familie. Extremă de mare valoare la Vâlcea, Baia Mare și la națională, considerată drept cea mai frumoasă handbalistă, Ada a preferat să se dedice total vieții de familie după ce s-a implicat într-o idilă cu Daniel Dan, băiatul unui afacerist din Satu Mare, cotat cu o avere de aproape 80 de milioane de euro. (vezi cât de sexy este Diana Bulimar)

fara descriere

Citeste si: Gafă incredibilă a celebrei Carmen de la Sălciua! A vrut să fie divă, dar iubitul i-a stricat poza!

Citeste si: Lavinia Pîrva, alături de Ștefan Bănică Jr. la concertul de la Cerbul de Aur! Nimeni nu a știut că e în sală! Cine crezi că i-a dat de gol?

Citeste si: Valentin Dragnea, naș la o nuntă cu peste 1000 de invitați: „Au fost invitați până și paznicii din oraș”

Ada Nechita a născut gemeni în secret. A adus pe lume un băieţel şi o fetiţă

În toamna lui 2016, Ada a născut un băiețel. Ulterior, ea a postat zeci de fotografii din vacanţele pe care le petrecea alături de soţ şi de copil. În vara asta, Ada a surprins pe toată lumea când a postat alte fotografii în care mai apar doi gemeni, un băieţel şi o fetiţă, care par să aibă aproape un an şi jumătate, ceea ce înseamnă că Ada a născut la aproape 35 de ani. Se pare că Ada a ţinut sarcina la secret şi a preferat ca nou-născuţii să mai crească şi apoi să îi arate pe paginile de socializare.

fara descriere

Ada Nechita a născut gemeni în secret:  “Familia este totul” 

Până la urmă, Ada Nechita a născut gemeni în secret. “Familia este totul”, a scris recent Ada, în dreptul unei fotografii care o înfăţizează alături de soţ şi cei trei copii. “Sunt gemeni cei mici?”, a întrebat un amic. “Da”, a răspuns Ada. “Să fiţi sănătoși și fericiți, să puneți boboceii pe drumul cel bun!”, i-a transmis Adei un alt prieten.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate