ADDA a lansat „Gura lumii”, piesa cu cel mai controversat clip despre acceptare și iubire

Adda a lansat piesa „Gura lumii”. Clipul se anunță a fi unul dintre cele mai controversate de la noi din țară.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

ADDA a lansat «Gura lumii», o piesă cu un mesaj puternic despre acceptare și toleranță. Artista este cunoscută pentru curajul său de a își exprima gândurile și emoțiile, iar hiturile care au facut-o celebră au mișcat inimile românilor.

De această dată, ADDA și-a surprins fanii cu o piesă și un videoclip în care iubirea nu are gen. Astfel, piesa «Gura lumii» este un model de urmat pentru toți oamenii care judecă iubirea dintre doi bărbați, două femei, iar în unele cazuri chiar dintre o femeie și un bărbat.

Pentru ADDA nu este prima oară când cântă despre toleranță, diversitate și acceptare si nu consideră că iubirea are formă și gen, iar „Gura lumii” surprinde exact sentimentul de dragoste în cea mai pură formă a lui.

„Piesa asta este despre dragoste, despre puterea ei care te face să treci prin toate provocările vieții. Totodată este și despre oamenii care nu au altă treabă decât să vorbească despre tine. Să îți pună piedici sau, cum spune piesa, „să știe ei mai bine”. Oamenii dependenți de bârfe și de nefericire”, spune ADDA.

Citeste si: Adda a dat vestea cea mare: ,,DA, zâmbesc cu gura până la urechi”

Adda- Gura lumii 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate