Adela Popescu a pozat sexy cu acceptul lui Radu Valcan! "M-a incurajat si mi-a spus ca sunt frumoasa!"

Adela Popescu s-a transformat din copila inocenta pe care au cunoscut-o toti in telenovelele de la Acasa TV, intr-o femeie sexy.

Distribuie pe:

fara descriereRecent, Adela a postat aproape goala pentru coperta unei celebre reviste de barbati din Romania. Se pare ca pictorialul a avut loc cu acceptul iubitului ei, Radu Valcan: "Am avut o discutie cu Radu, care m-a incurajat si mi-a spus ca sunt o femeie frumoasa, ca barbatilor le place nuditatea acoperita in mod discret", a spus Adela pentru Acasa TV.

In ceea ce priveste momentul in care s-a lasat fotografiata, vedeta spune ca "A fost o postura in care m-am simtit bine. Nu stiu daca acum un an as fi facut pictorialul asta si as fi fost atat de relaxata. Nu am fost emotionata pentru ca echipa este foarte cunoscuta".

In momentul in care revista a aparut pe piata, Adela a cumparat un numar si a mers sa il arate familiei. "Am vazut pictorialul cu tatal meu si cu fratii mei. Daca ai mei nu au avut nimic de comentat, inseamna ca sunt in regula!", a incheiat artista la Acasa TV.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate