Adela Popescu, bantuita de cosmaruri! "A fost foarte frig, am folosit vant puternic si foc"

novalue

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereAdela Popescu este bantuita de cosmaruri si de cele mai mari temeri ale unei femei care iubeste in cel mai nou clip, “Suflet vandut”,  lansat impreuna cu Dj Project.
“Am filmat aproape 20 de ore intr-un cadru rupt parca dintr-un cosmar, intr-o locatie parasita, a fost foarte frig, am folosit vant puternic si foc, toate au ajutat la conturarea povestii pe care o spune noul nostru single. Personajul meu se confrunta cu cele mai mari temeri ale unei femei care iubeste si anume teama de a pierde sufletul pereche, de a fi dezamagita si se confrunta cu infernul pe care l-ar provoca ruptura de el. Ca si cromatica, am folosit doar alb si negru pentru ca asa sunt visele, mai ales in cazul acesta cand lucrurile isi pierd controlul, exact ca atunci cand esti incercat de stari extreme”, spune Adela Popescu.
fara descrierePiesa “Suflet vandut” este al patrulea single lansat de catre Dj Project alaturi de Adela, dupa hiturile “Bun ramas”, “Vraja ta” si “Fara tine”: “Noul nostru single vorbeste despre momentele in care dragostea excesiva ne face sa ne pierdem integritatea fizica si psihica si totusi avem puterea sa trecem peste. Este o piesa sensibila, dar in acelasi timp plina de forta, iar rezultatul nu poate decat sa ne bucure”, declara Gino Manzotti.
fara descriereO intriga plina de pasiune, senzualitate si romantism, videoclipul aduce in prim plan lucrurile pe care le apreciem si care ne dezvolta ego-ul, dar care ne ucid sufletul

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate