Adela Popescu conduce de 5 ani, dar nu a luat permisul din prima! "Mi-era aproape imposibil sa ma pregatesc pentru examen!"

Adela Popescu este o soferita buna, mai ales ca a obtinut permisul de cinci ani de zile, iar de atunci conduce aproape in fiecare zi.

Distribuie pe:

fara descriereIntr-un interviu acordat pentru protvmagazin.ro, Adela marturiseste ca nu a luat insa permisul din prima: "De aproximativ 5 ani am permisul de conducere si nu l-am obtinut din prima, pentru ca, pe vremea aceea, filmam enorm de mult si mi-era aproape imposibil sa ma pregatesc pentru examenul auto."

Prima sa experienta cu sofatul a fost o adevarata inconstienta, spune Adela: "Dintr-o doza de inconstienta, imediat dupa ce am obtinut permisul auto, primul drum pe care l-am facut a fost la mare... Chiar si acum îi multumesc lui Dumnezeu ca am ajuns teafara, atunci nu realizam la ce pericole ma expun. Acum conduc o masina superba- Mitsubishi Pajero, o conduc de doi ani si sunt foarte încântata de ea, nu am absolut nimic sa ii reprosez. Am senzatia aceea ca, indiferent ce obstacole ar aparea, ea o sa le depaseasca. Este o masina extrem de puternica si de confortabila în acelasi timp."

Actrita spune ca nu ii lipsesc niciodata din masina incarcatorul de telefon, o sticla de apa si o geaca groasa, iar in trafic uraste cel mai mult aglomeratia.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate