Adela Popescu, devastată după moartea lui Mihai Constantinescu: „Te rog să revii!”

Adela Popescu este devastată de vestea morții celui care a descoperit-o și lansat-o în muzică pe vremea când avea doar 13 ani.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Vestea că Mihai Constantinescu a murit a îndoliat multe vedete autohtone care și-au exprimat emoțiile pe rețelele de socializare. 

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care a murit Mihai Constantinescu: „Era jale lângă Mihai, pe lângă pat!”

Citeste si: Mihai Constantinescu a lansat-o pe Andreea Bălan la televizor. Prima apariție publică a fost povestită chiar de cântăreață: „Mi-a urat să devin o mare cântăreață.”

Citeste si: Marius Țeicu, devastat de moartea artistului Mihai Constantinescu: ”Era ca un vulcan, compunea aproape zilnic”

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Adela Popescu, devastată după moartea lui Mihai Constantinescu: „Te rog să revii!”

Adela Popescu a postat un mesaj cutremurător de condoleanțe. Mihai Constantinescu reprezenta pentru prezentatoarea tv, omul care a descoperit-o și lansat-o în muzica ușoară pe vremea când avea 13 ani. Mihai Constantinescu prezenta emisiunea „Ba da, ba nu!”, în cadrul căreia erau invitați copii telantați de toate vârstele. 

„Te rog să revii, Înger de lumină / Fă-mi de mai poţi viaţa mai senină / Te rog să revii, dă-mi secretul vieţii / Şi du-mă-n zbor, într-o lume de vis, spre necuprins… Mulţumesc. Îmi pare rău”, a scris realizatoarea tv pe contul personal de socializare. 

O altă artistă care este cu adevărat devasată de tragica veste este Andreea Bălan. Și ea a fost descoperită de artistul Mihai Constantinescu și lansată în televiziune. Cântăreața a povestit pe pagina sa personală de Facebook cum l-a întâlnit pe artist. Andreea Bălan spune că prima sa apariție tv i se datorează după ce Mihai Constantinescu a remarcat-o în cadrul unui concurs pentru copii. 

”Am apărut prima oară la tv la vârstă 10 ani datorită lui Mihai Constantinescu care m-a remarcat la un spectacol pentru copii în Ploiești și în acea zi mi-a urat să devin o mare cântăreață. Anii au trecut și eu nu am uitat niciodată binele pe care mi l-a făcut și cuvintele pe care mi le-a spus atunci. Mereu i-am fost recunoscătoare. Mihai a pierdut lupta cu viață și sunt profund îndurerată…A plecat un om minunat, talentat și un bun prieten. Șlagărele sale, în schimb, vor fi nemuritoare și îți mulțumim pentru muzică”, a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Facebook. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

De ce artista Andra nu consumă alcool! A spus chiar ea

Adrian, fostul concurent de la Puterea dragostei, și Ricardo, atac la Zănoagă? "Toți autiștii au acces la ..."

Declarația emoționantă a Monicăi Pop, după moartea artistului Mihai Constantinescu: ”Au făcut tot posibilul”

O tânără a încercat să scape de tariful pentru bagaje zicând că este gravidă! Ce i s-a întâmplat apoi

Live Video Puterea Dragostei - Ediția de luni, 21 septembrie - Partea a doua - Vezi emisiunea online

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies