Adela Popescu: "Gagici, voua de ce va e frica?"

Adela Popescu a postat pe blogul ei un articol foarte interesant.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere"Gagici, voua de ce va e frica?
Dincolo de fobii, rau de mare, ameteli sau mahmureala. Ce va e teama ca o sa va fie teama cand veti fi niste babute simpatice trimise de copii intr-un azil. De lux, vreau sa cred. :)
La cursurile pe care le tin la Academia Ruxandrei Ion, invitat a fost Marian Ralea. Un actor minunat pe care am avut marele noroc sa il cunosc indeaproape. A fost o discutie libera in care s-a vorbit despre ce inseamna sa fii actor, cum trebuie sa te pregatesti pentru un rol, la ce trebuie sa renunti pentru a fi si mai bun in meseria ta. Marian a raspuns cu sinceritate la fiecare intrebare, iar noi nu mai conteneam cu intrebarile. La un moment dat m-am trezit intrebandu-l ce regreta? Ce nu a facut suficient? Sau ce a facut prea mult? Cui a acordat inutil de mult timp? In ce activitati perisabile s-a intrecut?
Pe cine a neglijat? Pe cine n-a iubit?
Nu o sa va spun raspunsurile pentru ca sunt confidentiale, la fel ca tot ceea ce se intampla la cursul nostru.
Dar sunt lucruri la care m-am gandit si eu. O fi de vina minunata varsta de 28 de ani care este mai aproape de 30 decat de 20. :) Late twenties, despre care am vorbit deja.

O alta mare actrita, alaturi de care am filmat in Aniela, dar numele ei nu am sa vi-l spun pentru ca am de gand, de data asta, sa va dezvalui rapsunsul ei: “acum platesc pretul libertatii nepermis de mare la care m-am raportat in fiecare relatie. Eram frumoasa, incredibil de frumoasa si credeam ca mai am timp… Sa fac copii, sa ma asez la casa mea, sa intalnesc sufletul pereche. Am divortat de mai multe ori pentru ca voiam sa fiu libera. Nu am acceptat niciun compromis pentru ca voiam sa fiu libera. Acum nu mai sunt nici frumoasa, nici tanara, iar libertatea pe care o simt, la care am tanjit toata viata, e cea mai grea temnita. Nu am copii…”
Sigur ca e complicat sa iti racordezi inima la timingul potrivit, sa faci copii cand nu esti inca prea batrana, sa-ti adori parintii in gura mare stiind ca nu traiesc vesnic, sa te apuci, in sfarsit, de sport, sa iti dai demisia, sa calatoresti, sa-ti dai voie sa intalnesti marea iubire, sa iesi dintr-o relatie, sa te imbeti, sa spui adevarul, sa ierti, sa sari cu parasuta, sa porti minijup, sa te machiezi, sa-i spui ca-l iubesti. Crezi ca mai ai timp…
Cred ca e foarte important sa nu sari etape. Da, cele plictisitoare impotriva carora am inceput, de careva generatiu incoace, sa ne revoltam. Da, la ele ma refer. Pentru ca cine “le-a inventat”, le-a inventat cu un scop… Cu scopul de a le aseza pe toate…la timpul lor!

Asadar, revin cu intrebarea, fetele mele dragi! Voua de ce va e frica?", a scris Adela pe blogul ei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate