Adela Popescu, mesaj surprinzător pentru Radu Vâlcan, aflat la mii de kilometri depărtare de casă. Cum i-a răspuns soțul: ”Îți mărturisesc și eu”

Adela Popescu și Radu Vâlcan își duc dorul unul altuia.

Autor: Alis Pop

In articol:

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează una dintre cele mai solide familii din lumea mondenă. Au trecut testul timpului, fiind căsătoriți din anul 2015, dar și pe cel al distanței, având acum trei copii și vieți profesionale de excepție.

Însă, tocmai pentru că sunt și părinți, dar și oameni de televiziune, uneori, deplasările prin țară sau peste hotare sunt inevitabile, iar dorul de cel lăsat acasă este imens.

Citește și: Adela Popescu, probleme cu kilogramele în plus. Ce le-a mărturisit fanilor: „M-am urcat pe cântar”

Adela Popescu și Radu Vâlcan se iubesc acum de la distanță 

Așa se face că de două săptămâni, Radu Vâlcan a plecat în Thailanda, acolo unde filmează un nou show TV, iar acasă, în București, cu cei trei copii, a rămas Adela Popescu.

Prezentatoarea este acum o mamă singură, dar primește ajutor din partea celor două bunici pentru a face față programului copiilor și activităților sale profesionale.

Însă, nimeni nu o poate ajuta să își umple golul rămas în suflet odată cu plecarea soțului. Astfel că, în urmă cu o zi, de 1 Decembrie, Adela Popescu a sărbătorit ziua țării noastre prin iubire și dor față de omul alături de care și-a clădit o familie. 

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Pe Instagram, vedeta a publicat o imagine de cuplu, cu un mesaj de suflet alături, dedicat celui pe care l-a făcut tată de trei ori.

”Scumpule, de Ziua României, îți mărturisesc că mi-e dor de tine”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

La rândul său, în stilul caracteristic, plin de umor, dar la fel de drăgăstos ca și partenera sa, Radu Vâlcan și-a expus și el sentimentele în fața tuturor.

”Iubire, că tot se apropie ziua Thailandei, îți mărturisesc și eu același lucru”, a scris și prezentatorul emisiunii de pe insula din Thailanda.

Citește și: Adela Popescu s-a întors acasă, dar a avut o surpriză! „A plecat”. Mesajul transmis de soția lui Radu Vâlcan

De altfel, Adela Popescu a mai făcut publică o imagine, prin care le-a arătat tuturor că distanța, fie ea numărată și în mii de kilometri, nu poate distruge o relație precum cea pe care o are ea cu Radu Vâlcan.

Deși el se află peste mări și țări, iar ea în România, Adela și Radu trăiesc această perioadă cu gândul la marea revedere, care va fi exact înainte de sărbătorile care ne bat la ușă. 

”7.956 de kilometri. ”Decât” atâția kilometri ne despart”, a mai scris prezentatoarea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce a mărturisit Radu Vâlcan, după ce a plecat de acasă! Nu a mai vorbit despre asta până acum: „Sunt dezamăgit de oameni și situații...”

”Te îmbraci urât” Adela Popescu, criticată pentru stilul vestimentar. Stilistul i-a aruncat hainele din dressing

Bărbatul cu care a fost fotografiată Adela Popescu la un eveniment, în timp ce Radu Vâlcan e plecat! Ce mesaj i-a dat soțului, după ce au fost postate imaginile

Maria Andria, tratată cu dispreț într-un restaurant din Brașov. Vedeta a răbufnit: „Ne-a spus că mai bine stăteam de unde am venit”

Se dau 5.900 de lei în plus la pensie! Vestea cea mare pentru milioane de români

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Povestea unui preot care zice că s-a întors din Iad. „Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris”

Bărbatul cu care a fost fotografiată Adela Popescu la un eveniment, în timp ce Radu Vâlcan e plecat! Ce mesaj i-a dat soțului, după ce au fost postate imaginile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies