Vedete

Adela Popescu, pusa la punct de Babi Minune! Blonda l-a intrebat pe manelist cat a castigat din cersit! Vezi cum i-a raspuns acesta!

Adela Popescu s-a consacrat ca actrita in telenovelele produse de Acasa TV, la fel ca si manelistul Babi Minune.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Babi Minune a ajuns un manelist de succesicon photo
Babi Minune a ajuns un manelist de succes
Babi Minune a ajuns un manelist de succes. Adela Popescu a jucat in mai multe productii de la Acasa TV si, in postura de vedeta a postului, l-a avut ca invitat, acum multi ani, pe Babi Minune, care aparuse si el in telenovela “Regina”. Babi Minune avea doar 12 ani si fusese adus in platou pentru a canta o melodie ce aparea si in film.
Babi Minune si Adela Popescu, in platoul de la Acasa TV, in urma cu sase ani
Babi Minune si Adela Popescu, in platoul de la Acasa TV, in urma cu sase ani

 

Inainte de prestatie, Adela Popescu l-a luat pe dupa umeri pe Babi si i-a spus: “Eu am auzit ca ai trait in satra si ca mergeai pe strada si cerseai. Ai strans ceva?”. Foarte sigur pe el, pustiul i-a dat peste nas Adelei: “Am crescut intr-o casa saraca, darapanata, dar imi placea foarte mult. Si nu cerseam, vindeam”.

novalue
novalue
Adela Popescu s-a remarcat ca actrita de telenovele

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO icon photo

Vedete

"Krishna si Rukmini" se relanseaza intr-o noua formula? Cristinel se afiseaza fara Cristina, dar la bratul unei soliste blonde foarte sexy FOTO

"Krishna si Rukmini" au facut istorie interpretand muzica indiana acum mai bine de un deceniu, dupa care trupa s-a destramat.

Titlu secțiune