Adela Popescu si Dana Rogoz au trecut la munca de jos!

novalue

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere"Am avut ceva treaba saptamana asta! Practic am trecut la munca de jos. :) Dar asa mi-a placut…

Nu va mai povestesc nimic, va pun la treaba!

Uite cum facem, cand treceti pe Magheru, intrati ca de obicei, la Targul de Craciun de la Sala Dalles. Inainte de asta, cum stati cu fata la usa principala, faceti 7 pasi la dreapta si…surpriza!!! Vitrina noastra draga!

Hai sa va spun totusi cum a inceput!

Am acceptat cu toata dragostea propunerea de a decora, impreuna cu prietenele mele Dana Rogoz si Alina Chivulescu, vitrina de Craciun a Targului Dalles.

Asta da provocare!

Nu exista dubii ca cea mai creativa dintre noi toate este Danuca. Asa ca ea a fost responsabila cu conceptul. Mai departe, cumpara cutii, vopseste-le, gaureste-le, imbraca-le, decoreaza-le, umple-le… expune-le… daruieste-le! :)

Foarte important, este prima oara cand la targ puteti gasi colectia PnkForward ispired by Adela Popescu si noul parfum Moon by Dana Rogoz, lumanarile cu ravas si gantile cu fete detasabile-toate, idei grozave pentru cadourile de Craciun.

Sa nu va mire daca o sa ne gasiti si pe noi acolo. La un ceai, o ciocolata calda, povestind in fata standurilor, ca si cand lumea s-ar sfarsi si odata cu ea si subiectele noastre.", a scris Adela pe blogul ei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate