Adela Popescu și Radu Vâlcan, despre cum au trecut peste toate greutățile din căsnicie: „Nu ne-am vorbit o săptămână”

Formează una dintre cele mai frumoase familii din lumea mondenă și în curând îl vor ține în brațe pe cel mai tânăr membru.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt un exemplu de urmat pentru toți românii.

Au o familie frumoasă și unită, iar în următoarele luni va veni și cel de-al treilea copil al lor pe lume. Pare că lucrurile între ei merg doar lapte și miere însă chiar ei au dezvăluit că nu este tot timpul așa. Ca în cazul tuturor, nici relația lor nu este ocolită de certuri. Adela și Radu au dezvăluit că au fost și momente grele în mariajul lor, dar au lucrat foarte mult pentru a depăși toate obstacolele care le stăteau în cale. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan[Sursa foto: Instagram]

Și acum ne ciondănim destul de des”- Dezvăluiri inedite din căsnicia Adelei Popescu și a lui Radu Vălcan 

Frumoasa prezentatoare TV a făcut dezvăluiri inedite într-un interviu. Adela Popescu a povestit cu lux de amânunte detalii din spatele ușilor închise ale casei familiei sale. Se pare că mariajul ei cu Radu nu este mereu doar lapte și miere, ba chiar, ca în toate relațiile și ei se mai ceartă.

Vedeta a povestit chiar că a fost o săptămână în care ea și soțul ei nu și-au vorbit deloc doar din dorința de a vedea care este primul dintre ei care cedează. Chiar și acum recunoaște că mai apar certuri între ei, însă reușesc să le depășească imediat. Adela Popescu mai spune că nici nu prea au timp să se certe, de vreme ce la ei în casă sunt doi băieți în creștere și sunt ocupați cu nevoile celor mici. 

„Încă lucrăm la asta. Zi de zi. Iar provocările sunt din ce în ce mai mari. Părem familia perfectă pentru că normalitatea a devenit un lux în ziua de azi. Și oamenii, se pare, tânjesc după normalitate. Am avut perioade în care nu am vorbit chiar o săptămână, asta pentru că amândoi încercam să vedem cât duce celălalt, chiar dacă după o zi nici nu mai știam de ce ne-am certat.

Și acum ne ciondănim destul de des, însă supărarea trece imediat. Nu mai avem loc de orgolii într-o casă plină de „nevoi ale copiilor”, a spus Adela Popescu la Viva.ro.  

Cine este „părintele bun” și „părintele rău” din familie

Adela Popescu a povestit că soțul ei este mai autoritar și mai strict cu cei doi copii. Ea obișnuiește să se joace cu ei, însă Radu Vâlcan  este cel care îi pregătește pentru lucrurile mai bărbățești. De asemenea, blondina deja se gândește cu teamă la momentul în care în viețile copiilor ei vor apărea primele iubite. 

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Citeste si: Adela Popescu, o nouă imagine cu burtica de gravidă la vedere: „Să nu vi să pară exagerată ipostaza”

„Clar, Radu este cel autoritar. Eu mă maimuțăresc mai mult, Radu face cu ei chestii băiețești. Mă bucur, însă, de adorația pe care băieții o au pentru mame, în general, gândindu-mă deja cu teamă la momentul în care optica se va îndrepta… către prima iubită”,  a mai spus aceasta. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan[Sursa foto: Instagram]

Cine îi ajută cel mai mult în creșterea băieților 

Adela Popescu  și Radu Vâlcan primesc suport din partea bunicilor în creșterea celor doi fii. Prezentatoarea TV, însă, spune că își dorește ca pentru mezinul familiei care urmează să se nască în lunile următoare să găsească o bonă. 

Citeste si: Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu în timpul sarcinii?! Prezentatoarea TV a șocat pe toată lumea: "Respir greu..."

„Noi am avut parte de ajutorul total al bunicilor. Am fost și suntem foarte norocoși. Însă, la trei copii se mai cere o mână de lucru. Și da, căutăm o femeie care să ne ajute cu tot ce ține de casă și copii, atunci când se cere. Suntem încrezători că vom găsi un om bun și muncitor”,  a conchis Adela pentru aceeași sursă citată. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Adela Popescu și Radu Vâlcan au dat vestea cea mare! Fanii sunt în extaz: „Patru”

Adela Popescu, prima apariție tv cu burtica la vedere! Vedeta își dorește și o fetiță?

Adela Popescu, reacție uluitoare după ce și-a luat pulsul! Soția lui Radu Vâlcan își monitorizează sarcina permanent: ”Sunt pe moarte oare?”

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

A explodat bomba despre Pfizer! Ce efect are asupra celulelor din corp? S-a aflat cum a fost creat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cum s-a terminat actuala ediție "Te cunosc de undeva". Adriana trandafir a câștigat concursul. Cui i-au căzut dinții

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies